Bursa Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Ofis Elemanı
Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Danışmanlığını yaptığımız Kurumsal Firmalarda çalışmak üzere; - Muhasebe programlarında deneyimli ( Zirve, Eta, Logo, Micro, Netsis vb.) - Diksiyonu düzgün - İletişimi kuvvetli - Prezantabl - En az lise mezunu - 18-35 yaş aralığında personel alımı ..

İş Tanımı Telefon trafiğini yönetmek  Gelen-giden evrak ve kargo işlemlerini sistemli yürütmek  Öğrenci tahsilat işlerini yürütmek    Bilişim Eğitimleri alanında faaliyet gösteren kurumumuzun Bursa şubesi için Ön..

Bursa / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Alpella, Uno, Godiva gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş, Avrupa ve Bursa Bölge Müdürlüğümüzde görevlendirmek üzere Muhase..

Bursa / Osmangazi Yön Isı Doğalgaz

- VEGA MUHASEBE PROGRAMI BİLEN - MYO VEYA LİSANS MEZUNU -MUHASEBE ALANINDA MİNİMUM 2 YIL DENEYİMLİ -SATIŞ FATURASI KESEBİLECEK,ALIŞ-SATIŞ FATURALARINI İŞLEYEBİLEN,CARİ HESAP MUTABAKATI YAPABİLECEK,RESMİ MUHASEBE KAYIT SİSTEMİNE VAKIF,SSK BİLDİRGE,BORDRO,İŞÇİ GİRİŞ-ÇIKIŞLARINI..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Turizm sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için İngilizce bilen ''MUHASEBE SORUMLUSU'' arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler En az 2 yıl ön muhasebede çalışmış ve ..

Bursa / Osmangazi Sporsit Stadyum Koltukları

*En az lise mezunu, *Tercihen ön muhasebe konusunda en az 1 yıl deneyimli, *Logo Start kullanabilen *Ms Office programlarını kullanabilen, *Analitik düşünme yetisine ve gerekli iş disiplinine sahip, *Düzenli, dikkatli ve takım çalışmasına uyumlu, *Yazılı ve sözlü..

Bursa / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin ..

Bursa / Yıldırım Lamesim Tekstil

DIŞ TİCARET İŞLEMLERİNE HAKİM İTHALAT-İHRACAT İŞLEMLERİNİ YÖNETECEK YAZIŞMALARI YABİLECEK ÇOK İYİ SEVİYEDE İNGİLİZCE BİLEN (OKUMA-YAZMA-KONUŞMA) BAYAN PERSONELE İHTİYACIMIZ VARDIR.FİRMAMİZ YILDIRIMDADIR.DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ..

Bursa / Osmangazi Gümüşay Grup

LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK BİLGİSAYARDA VERİ GİRİŞİ YAPACAK OFFİCE PROGRAMLARINI BİLEN ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ ERKEK ADAYLAR ARANIYOR..

Bursa / Tümü EUBSA TURKEY

İş TanımıEUBSA TURKEY BURSA OFİSTE ÇALIŞMAK ÜZERE OFİS İDARE ASİSTANI ARIYOR.  1980'li yılların başında antiterör ve güvenlik konularında uzman bir ekip tarafından, günümüzde uluslararası bir şirket haline gelen EUBSA (EU Brillstein Security Agency)'nın ilk şirketi ol..