Bursa Operatör İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Operatör
Bursa / Osmangazi Rota İnsan Kıymetleri

Firmanın kadrosunda çalışacak askerliğini yapmış ram alanında tecrübeli bay personel yönlendirmesi sağlıyoruz...

Bursa / Nilüfer Anlaş Kalıp

OTOBÜS KAPI SİSTEMLERİ ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZIN KAYNAK BÖLÜMLERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; ALUMİNYUM KAYNAK OPERATÖRÜ , GAZALTI KAYNAK OPERATÖRÜ OLARAK GÖREVLENDİRİLECEK TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR ...

Bursa / Nilüfer Dalgıç Kalıp

Bursa Kayapa Organize Sanayi'de bulunan Plastik enjeksiyon ve montaj fabrikamızda çalışmak üzere; * Plastik enjeksiyon üretimi ve montaj konularında tercihen 1-2 yıl tecrübeli veya yetiştirilmek üzere * 3 Vardiyalı çalışma sisteminde disiplinli ve düzenli çalışabilecek, *..

Bursa / Nilüfer Birim Plastik Ltd. Şti.

Plastik Enjeksiyon Üretimi Yapmakta olan firmamız da üretim çalışma arkadaşları aramaktayız -Askerliğini yapmış ve ya 2 yıl tecilli -Plastik Enjeksiyon imalatında çalışmış -Ekip çalışmasına inanan -İş disiplinine sahip -Çalışmayı seven, kendini geliştirmek isteyen ..

Bursa / Osmangazi İyimser Tekstil

Tabela İsmi İYİMSER TEKSTİL olan fabrikamıza Düz, Reçme, Overlok, Kompleci vs. makineciler alınacaktır. Çalışma saatlerimiz 07:30 - 17:30 arası olup cumartesi pazar tatildir. Yemek, Servis ve sosyal haklar mevcuttur. Usta makinecilere 1600 - 1700 TL civarında maaş ödemesi yapılacaktır. ..

Bursa / Yıldırım Rota İnsan Kıymetleri

CNC Freeze alanında teknik resim yazma okuma bilgisine sahip, tezgah kullanım bilgisi olan ve makina kalıp aparat sektörü üzerine çalışacak deneyimli personel tedariği sağlıyoruz...

SİMETRİK DİZAYN FİRMASINDA ÇALIŞMAK ÜZERE SERİ İMALAT GAZALTI KAYNAK MAKİNESİNDE YETİŞTİRMEK ÜZERE PERSONEL BAKMAKTAYIZ..

Bursa / Osmangazi Ersel

ATÖLYEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE OVERLOK, REÇME VE DÜZ DİKİŞ MAKİNELERİNİ KULLANABİLECEK ELEMANLAR ARANIYOR. ATICILAR, ZAFER GÜLBAHÇE SEMTLERİNDE OTURANLAR TERCİH SEBEBİDİR...

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri konusunda üretim yapmakta olan ISO TS 9001, 16949,14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip firmamızda aşağıdaki özelliklere sahip “Mekanik Bakım Operatörü” aranmaktadır. MYO Makine / Mekatronik bölümlerinden mezun, CNC Tezgah bakı..

G sınıfı ehliyeti olan piyasa işlerinde çalışmış,tecrübeli arkadaşlar arasın.şantiyemizde kalacak yerimiz vardır...