Bursa Operatör İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Operatör

Ahşap imalatları yapan firmamızda çalışmak üzere, Talaşlı imalat makinaları ve teçhizatı kullanabilen, Meslek Liselerinin veya M.Y.O.'larının ilgili bölümlerinden mezun, Teknik Resim okuyabilen, CAD-CAM programı kullanmış, En az 2 yıl CNC deneyimi olan, Ask..

Bursa / İnegöl OLMUKSAN

Oluklu Mukavva sektöründe hizmet veren fabrikamızda, Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Lise mezunu Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Forklift ehliyeti olan (2008 yılından sonra ehliyet alanlar için MEB onaylı olması zorunludur) Vardiya..

Bursa / Nilüfer Plast Met Plastik Metal

Otomotiv sektörünün öncü firmalarından olan Plast Met A.Ş bünyesinde görev alacak - Tercihen daha önce otomotiv sektöründe çalışmış, - Tercihen lise, minimum orta okul mezunu, - Sağlık problemi olmayan, - Üçlü vardiya düzeninde çalışabilecek, - Ekip çalışmasına ..

Bursa / Tümü Plast Met Plastik Metal

Otomotiv Sektörünün Öncü Kuruluşlarından olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere "Kalıp Bakım Operatörü " alınacaktır. - Plastik enjeksiyon kalıpçısı olarak (min. 5 yıl tecrübeli), - Kalıp demontajı ve montajı yapabilen, - Plastik enjeksiyon kalıplarında parlatma yap..

Firmamızda değerlendirilirmek üzere konusunda uzman mekanik preslerde tecrübeli proje okuyabilen vasıflı elemanlar alınacaktır . Şehir dışında çalışma engeli olmayan tercih sebebidir...

Bursa / Orhangazi Berfe Tekstil

Bağlarbaşı Mahallesinde Konfeksiyon proje atölyemize düz makinacılar alınacaktır. On kişilik bir ekip kuruyoruz. İlgilenenlerin iletişime geçmelerini bekliyoruz...

Bursa / Nilüfer AKTAŞ HOLDİNG

“1938 yılında temelleri atılan Aktaş bugün, dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 90’dan fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça piyasasında dünyanın en geniş ürün gamına sahip, hava süspansiyon körüğü sektöründe dünyada ilk üç firma arasında yer alan bir şirketler topluluğ..

Enerji ve telekomünikasyon kabloları endüstrisinde, 7 milyar Euro’yu aşan satışları, 19.000 çalışanı, 50 ülkede şubeleri ve 88 fabrikası ile bir dünya lideri olan şirketimizin BURSA – MUDANYA fabrikasında görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere “ÜRETİM OPERATÖRÜ” arayışımız mevcuttur. ..

Bursa / Nilüfer Reyil Plastik

Plastik Enjeksiyon Makinalarında çalışmış 1 yıl tecrübeli otomotiv sektörüne hakim operatör vardiya amiri olarak çalışacak personeller aranmaktadır. Firmamız 3 Vardiya çalışmaktadır. Servis güzergahımız (İvazpaşa-Namazgah-Fomara-Kent Meydanı-Başaran-Kanalboyu-Soğanlı-Yunuseli-Adalet-Hür..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..