Bursa Operatör İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Operatör
Bursa / Mustafakemalpaşa Bediroğlu Hafriyat

BURSA MUSTAFA KEMALPAŞA İLÇESİNDE BULUNAN ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TECRÜBELİ ESKAVATÖR OPERATÖRÜ ARIYORUZ...

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri alanında üretim yapmakta olan ISO/TS 16949, 9001, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip firmamızda görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklerde Montaj Operatörleri aramaktayız. •Tercihen otomotiv sektöründe tecrübeli, Montaj İşçiliğin..

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri konusunda üretim yapmakta olan ISO TS 9001, 16949, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip firmamızda aşağıda belirtilen niteliklerde Pres Operatörleri aramaktayız. Eksantrik ve / veya hidrolik pres makinalarında en az 3 yıl deneyimli, ..

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri konusunda imalat yapmakta olan ISO TS 9001, 16949, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip firmamızın Kalıphane Departmanı altında görevlendirilmek üzere: Plastik / Alüminyum Enjeksiyon Hacim Kalıpçılığı, CNC Freze-Torna, ..

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri konusunda imalat yapmakta olan ISO TS 9001, 16949, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip firmamızın “Kalite Departmanında” görevlendirmek üzere belirtilen niteliklerde"3D Ölçüm Teknikeri" aramaktayız. - Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek ..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Bursa / Kestel Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Gıda, *Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye, Kimya vb.) *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen *Üretim hatlarının ..

Bursa / Kestel Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *Meslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun *Benzer pozisyonda minimum 1 yıl deneyim *Vardiyalı sistemde çalışabilecek *Sorgulayıcı ve gelişime açık *Tercihen MS Office programları kullanabilen ..

Genel Nitelikler: Bursa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum..

Bursa / Nilüfer Dalgıç Kalıp

Bursa Kayapa Organize Sanayi'de bulunan Plastik enjeksiyon ve montaj fabrikamızda çalışmak üzere; * Plastik enjeksiyon üretimi ve montaj konularında tercihen 1-2 yıl tecrübeli veya yetiştirilmek üzere * 3 Vardiyalı çalışma sisteminde disiplinli ve düzenli çalışabilecek, *..