Bursa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz üretim-gıda sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için "Pazarlama Müdürü" pozisyonunda personel ihtiyacımız söz konusudur. Aranan Nitelikler Üniversitelerin İktisat, İşletme, v..

İş TanımıBursa'da yapımını üstlendiğimiz üstyapı projesi için tecrübeli "İnşaat Mühendisi" istihdam edilecektir...

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "PROJE MÜHENDİSİ" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Otomotiv yada Makine ile ilgili teknik yada mühendislik..

İş Tanımı Distribütörlüğünü yaptığımız büyük markaların sorumluluk bölgesindeki satış hedeflerini şirket hedef ve politikalarıyla paralel gerçekleştirmek, Yerel Zincir ve Ev Dışı Tüketim kanallarına, planlı ziyaretler yaparak yeni müşteriler kazandırmak, ..

Bursa / Tümü EUBSA TURKEY

İş Tanımı  EUBSA TURKEY BÜNYESİNDE GÖREV ALACAK SATIŞ VE PAZARLAMA YÖNETİCİSİ ARIYORUZ !!!  1980'li yılların başında antiterör ve güvenlik konularında uzman bir ekip tarafından, günümüzde uluslararası bir şirket haline gelen EUBSA (EU Brillstein Security Agenc..

Bursa / Tümü EUBSA TURKEY

İş TanımıEUBSA TURKEY YÖNETİM KADROSUNDA GÖREV ALACAK YÖNETİCİLER ARIYORUZ !!!  1980'li yılların başında antiterör ve güvenlik konularında uzman bir ekip tarafından, günümüzde uluslararası bir şirket haline gelen EUBSA (EU Brillstein Security Agency)'nın ilk şirketi o..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için ''İNSAN KAYNAKLARI ŞEFİ'' arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İşletme ve diğer ilgili bölümlerinden mezun, İnsa..

İş Tanımı Firmamızın Bursa - Orhangazi Fabrikasında çalışmak üzere,   Üretim hedefleri doğrultusunda vardiya, makine, ekipman ve insan kaynağı planlarının yapılması ve organize edilmesi, İlgili resim, standart ve teknik özelliklere göre imalat..

İş TanımıFirmamızın Bursa Orhangazi Fabrikasında çalışmak üzere, Üretim hedefleri doğrultusunda vardiya, makine, ekipman ve insan kaynağı planlarının uygulanması, Üretim Müdürü'nün direktifleri doğrultusunda ilgili resim, standart ve teknik özellikler..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde Bursa FLO mağazalarında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların belirlenen prensiplere uygun olarak görevl..