Bursa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıKendisine bağlı ekibin yönetim, eğitim, motivasyon ve denetim süreçlerini yürütmek, Servis hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik gelişmeleri sürekli izlemek, araştırmalar yapmak, önerilerde bulunmak, Servis Departmanı’nın bütçe hedefl..

Bursa / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    BURSA ENDÜLÜS PARK AVM DE YENİ AÇILACAK ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Yönetici yeteneklerine sahip Müşteri Memnuniyeti odaklı İnsan ilişkilerinde başarılı Esne..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz projelerde dönemsel olarak tam/yarılı çalışacakAranan Nitelikler* Bay / Bayan, * 4 yıllık Üniversite mezunu, * 30-45 yaşları arasında, * Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, * Özellikle..

İş TanımıOtomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızda; Sac Kalıp Üretimi İç Trim Kalıp Üretimi Fikstür Üretimi Aparat ÜretimiAranan Nitelikler Mühendislik fakültelerinin Makine Mühendisliği bölümünden m..

Bursa / Tümü YÖNDER OKULLARI

İş TanımıYÖNDER Okulları, Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm.Psk. Süleyman Hecebil tarafından kurulan bir özel okuldur. İstanbul,İzmir, Bursa ve Didim YÖNDER Okulları, klasik eğitim kavramlarının dışında bir okul modeli ile öğrencilere ve velilere farklı bir seçenek ve kalite sunu..

İş Tanımı45 Yıldır Otomotiv Sektörüne yurtiçi ve yurtdışı profesyonel hizmet anlayışıyla katkıda bulunan firmamıza bağlı olan, BURSA-İNEGÖL ve/veya KÜTAHYA - TAVŞANLI Fabrikamızda Üretim Bölümlerinde görevlendirilmek üzere Üretim Mühendisleri arıyoruz...

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıLojistik Sektörünün önde gelen markalarından olan Şirketimizin Bursa Bölgesinde Görevlendirilmek Üzere Depo Müdürü;Aranan NiteliklerMal kabul,stok,sevkiyat ve diğer depo operasyonları konularını çok iyi bilen, ..

İş TanımıEge & Batı Akdeniz Bölge Satış Müdürlüğü organizasyonu içinde; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Hızlı tüketim sektöründe (Tercihen Gıda & İçecek) bayi satış yönetiminde en az 2 yıl deneyimli (Ege Bölgesi) Muğla ve ..

İş Tanımı - 23 yıldır medya sektörü ağırlıklı  faaliyet gösteren grup şirketimizin;  - Kargo ve Lojistik sektöründeki ulusal yapılanmasında    görevlendirilmek üzere satış temsilcileri aranmaktadır.Aranan NiteliklerSatış alanınd..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta Olduğumuz Otomotiv Sektörünün Uluslararası Liderlerinden olan Firmamız için "Project Manager" Arayışımız Bulunmaktadır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Makine veya Endüstri Mühendisliğinden mezun,..