Bursa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Bursa / Tümü MMK OTOMOTİV

İş TanımıMMK A.Ş. yurtiçi ve özellikle yurtdışı otomotiv ve marin sektörüne kalıp, kompozit parça, kontrol fikstürleri, kesme ve water-jet fikstürleri imal etmektedir.Aranan Nitelikler 3 boyutlu ölçümleme deneyimi olan, DEA, PC ..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Otomotiv sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için "WCM PROJE KOORDİNATÖRÜ" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun, World ..

İş TanımıMaksimum hizmet, maksimum kalite ve maksimum verim vizyonuyla kurulan şirket, buhar cihazları ve vana satışlarının yanında mühendislik hizmetleri de sunmaktadır. Uzman mühendis ekibimizle sistemler konusunda proseslere yönelik özel çalışmalar da yapılmaktadır. ..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; BURSA FLO Mağazalarımızda görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır. Sorumlu ol..

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta Olduğumuz; Üretici-Endüstriyel-Entegre-Kurumsal-Sanayi İlk 500’de Yer alan-köklü Geçmişi Olan Firmanın İnsan Kaynakları Süreçlerini Yürütecek Tecrübeli İnsan Kaynakları Müdürü İstihdam Edilecektir.Aranan Nitelikler..

İş TanımıFirmamızın Merkez Bürosunda Ofis Yöneticiliği ve Açılacak Olan Yeni  Şubelerinde -Şube Sorumlusu İşletmeci- olarak yer alacak İnsan Kaynakları İşletme,Yönetim Organizasyon ve Danışmanlık Konularında Yetkin Orta Düzey Yöneticiler.Aranan Nitelikler..

Aranan NiteliklerÜst Yapı ve Sanat yapılarında Tecrübeli , Saha Mühendisi aranmaktadır. Hakediş ve Metraj Yapabilen ve Şantiye Tecrübesi olması gereklidir..

Bursa / Tümü BURSA ECZA KOOP.

İş Tanımıİlaç Dağıtım Sektöründe faaliyet gösteren Kurumumuz için Bursa Şubemizde görevlendirmek üzere çalışma arkadaşı aramaktayız.Aranan Nitelikler Endüstri Mühendisliği veya İstatistik Mezunu Planlama ve Satı..

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?   Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende his..

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Kendisine bağlı satış ekibinin yönetimini gerçekleştirmek, Bölgesi dahilinde ki mevcut Şubelerin prosedürler ve standartlar çerçevesinde satış ve sevkiyatlarını takip etmek, Bölgesi dahilinde yeni potansiyel müşteriler kazandırmak , ..