Bursa Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıMNG Kargo’nun Bursa, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Eskişehir illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışm..

Bursa / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim,Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak, Bursa fabrikamızda görevlendirilmek üzere Teknik Mühendis aramaktayız. ..

Bursa / Tümü MARRION HOTEL

İş TanımıBursa İnegöl'de yer alan İnegöl'ün en yüksek binasında hizmet veren ve İnegöl'ün en yeni oteli Marrion Otel bünyesinde çalışmak üzere SPA Müdürü aranmaktadır.  - Oteldeki tüm Spa ve Fitness faaliyetlerinin yürütülmesinden sorumlu- Departmanı..

Bursa / Tümü MARRION HOTEL

İş TanımıBursa İnegöl'de yer alan İnegöl'ün en yüksek binasında hizmet veren ve İnegöl'ün en yeni oteli Marrion Otel bünyesinde çalışmak üzere KALİTE SİSTEM MÜDÜRÜ aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin 2 yıllık Gıda T..

Bursa / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket TanıtımıAta Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger K..

Bursa / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Kurumsal Endüstriyel Entegre Otomotiv firmasının Türkiye Genelinde ilanda belirlenen lokasyonlarda; bayi satış ekibinin yönetilmesi,yönlendirilmesi, stratejik karar alma süreçlerinde rol almak üzere satış müdürleri arayışımız bulunma..

Bursa / Tümü GRATİS

İş Tanımı•Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,•Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,•Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu ..

Bursa / Tümü İBİS BURSA

Aranan NiteliklerTurizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, Ön Büro tecrübesine sahip, İyi derecede İngilizce bilen, İyi derecede bilgisayar ve sistem bilgisine sahip. Opera tercih sebebidir. Misafir, hizme..

Bursa / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş Tanımı                   OSMANGAZİ / HAŞİM İŞCAN CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN ETÜT MERKEZİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler                   OSMANGAZİ / HAŞİM İŞCAN CADDES..