Bursa Personel İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Personel
Bursa / Nilüfer Teknobara

ÜRETİM BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; ARANAN ÖZELLİKLER; TALAŞLI İMALAT BİLGİSİNE SAHİP ASKERLİK GÖREVİNİ YAPMIŞ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN TEKNİK RESİM OKUMA BİLGİSİNE SAHİP TALAŞLI İMALAT MAKİNA TEÇHİZAT KULLANABİLEN SERİ İMALAT ÜRETİMDE GÖREV ALABİLECE..

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, 20-40 yaş arası, Temizlik hizmeti konusunda deneyimli, Bursa Merkez'de bulunan AVM projelerimizde görev yapacak kadın-erkek temizlik personelleri aranmaktadır. Asgari Ücret + Agi + Yol + Yemekhane İletişim ..

Bursa / Orhangazi CRT HUMAN

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yer..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firma için kadrosunda genel muhasebe departmanında tecrübeli bayan personel yönlendirmesi sağlıyoruz...

Bursa / Yıldırım Eriş Bebe

*Kendini geliştirmeye yatkın *İnsan ilişkileri uyumlu *Paketlemeden sevkiyata kadar yardımcı olabilecek *Çalışma saatlerine uyum gösterecek *Toptan satış sektöründe kalifiyeli olmak isteyen genç bireyler arıyoruz....

Bursa / Mustafakemalpaşa ORAKÇI Şirketler Grubu

-Mustafakemalpaşa veya Karacabey de ikamet eden-edebilecek, -Aktif araç kullanabilen, -Askerliğini tamamlamış, -MYO ların İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun, -Yetiştirilmek üzere veya deneyimli -Bay. İş tanımı ; Beton döküm sahalarına ziyaretlerde b..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Nilüfer bölgesinde bulunan firmamız için ön muhasebede deneyimli bayan personel yönlendirmesi sağlıyoruz...

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Nilüfer bölgesinde bulunan firmamız için ön muhasebede deneyimli bayan personel yönlendirmesi sağlıyoruz...

Bursa / Osmangazi Aksamaz İnsan Kaynakları

OTOMOTİV TEKSTİL OKUL VE HASTANELERDE PERSONEL İSTİHDAMI OLARAK HİZMET VEREN FİRMAMIZ BUNYESİNDE BEYAZ YAKA OLARAK ÇALIŞACAK AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN BURSAYI İYİ BİLEN EN AZ YÜKSEK OKUL MEZUNU IKNA KABİLİYETI YÜKSEK OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN KENDİNE GÜVENEN ..

FİRMAMIZI DIŞ PAZARLARA TANITACAK AKTİV , YABANCI DİL ( RUŞÇA ) , BAKIMLI , GİYİMİNE VE İKİLİ İLİŞKİLERE ÖNEM GÖSTEREN , DIŞ PAZARDA MÜŞTERİ PORTFÖYÜ OLAN TAKIM ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ...