Bursa Personel İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Personel
Bursa / Osmangazi ÖZDİLEK HOLDİNG

- Bursa'da ikamet eden, - Soğuk meze alanında tecrübeli, - Vardiyalı çalışabilecek, - Askerlik hizmetini tamamlamış, - Bay...

Bursa / Osmangazi Aksamaz İnsan Kaynakları

OTOMOTİV TEKSTİL OKUL VE HASTANELERDE PERSONEL İSTİHDAMI OLARAK HİZMET VEREN FİRMAMIZ BUNYESİNDE BEYAZ YAKA OLARAK ÇALIŞACAK AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN BURSAYI İYİ BİLEN EN AZ YÜKSEK OKUL MEZUNU IKNA KABİLİYETI YÜKSEK OLAN DİKSİYONU DÜZGÜN KENDİNE GÜVENEN ..

Bursa / Nilüfer Teknobara

ÜRETİM BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; ARANAN ÖZELLİKLER; TALAŞLI İMALAT BİLGİSİNE SAHİP ASKERLİK GÖREVİNİ YAPMIŞ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN TEKNİK RESİM OKUMA BİLGİSİNE SAHİP TALAŞLI İMALAT MAKİNA TEÇHİZAT KULLANABİLEN SERİ İMALAT ÜRETİMDE GÖREV ALABİLECE..

Bursa / Nilüfer Altuntaş Tesisat

Firmamıza aylık maaşlı çalışacak, Bursa'da ikamet eden,Sıhhi tesisat, mekanik tesisat ustaları ,yardımcı elemanlar alınacaktır. Şehir dışında oturanlar ve götürü iş için lütfen aramayın...

Bursa / Osmangazi Rota İnsan Kıymetleri

DANIŞMANLIĞI YAPTIĞIMIZ FİRMAMIZDA; -AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN -BURSA'YI İYİ BİLEN -BAY/BAYAN -DENEYİMLİ -BAY ADAY ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ -20-40 YAŞ ARALIĞINDA SATIŞ PAZARLAMA PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR...

Bursa / Osmangazi Rota İnsan Kıymetleri

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kurumsal (sendikalı) firmamızda; - 25- 35 yaş arası - Dokuma da daha önce tecrübeli - En az 1.65 boyunda - Sigara kullanmayan (tercih sebebidir) - Vardiyalı çalışabilecek erkek eleman alımlarımız olacaktır...

Bursa / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. GÜVERTE BÖLÜMÜNE: GEMİCİ VE VASIFSIZ PERSONELLER 2000-2500 DOLAR..

Bursa / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. GÜVERTE BÖLÜMÜNE: GEMİCİ VE VASIFSIZ PERSONELLER 2000-2500 TL / ..

Bursa / Mustafakemalpaşa ORAKÇI Şirketler Grubu

-Üniversitelerin veya Meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun, -İletişim becerileri ve insan ilişkileri kuvvetli, -İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatı uygulamasında deneyimli, -Ms Office programlarını etkin kullanabilen, -Tercihen Logo Tiger programı konusunda deney..

Bursa / Nilüfer AKTAŞ HOLDİNG

Aktaş Holding, Dünya Vatandaşı Takım Arkadaşlarını Arıyor! Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sürdürülebilir değerler yaratan; öncü, saygın ve global bir marka olan Aktaş Holding; dünyanın farklı lokasyonlarındaki operasyonlarına destek vermeye var mısın? Temizlik ve/ya ..