Bursa Personel İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Personel
Bursa / Osmangazi Rota İnsan Kıymetleri

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz kurumsal (sendikalı) firmamızda; - 25- 35 yaş arası - Dokuma da daha önce tecrübeli - En az 1.65 boyunda - Sigara kullanmayan (tercih sebebidir) - Vardiyalı çalışabilecek erkek eleman alımlarımız olacaktır...

Bursa / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. GÜVERTE BÖLÜMÜNE: GEMİCİ VE VASIFSIZ PERSONELLER 2000-2500 TL / ..

Bursa / Yıldırım Yıldırım İletişim

MAGAZAMIZDA VE SAHADA ÇALIŞACAK BAY BAYAN TECRÜBELİ SATIŞ ARKADAŞLARI ALINACAKTIR..

Bursa / Nilüfer S. M. M. M Aynur Çelik

Firmamızda görevlendirilmek üzere, 4857 sayılı İş Kanunu, SGK Kanunu ve mevzuata uygulama düzeyinde hakim, Firmaların Personel Puantaj ve Bordrolama işlemlerini yapabilecek, Firmaların Personel işe giriş-çıkış işlemlerini ve dosyalama sistemini yapabilecek, İş Güvenli..

Tercihen danışmanlık firmasında ön muhasebe ve personel işlemlerinde deneyimi olan, - Puantaj ve bordro lama uygulamalarına hakim, - Ofis genel işlemlerini yapabilecek, - Exceli ileri derece kullanabilen, - Cari hesap ve banka işlemlerini yürütebilecek, - ..

Bursa / Nilüfer Teknobara

FABRİKA BÜNYEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE ; KAYNAK BÖLÜMÜ İÇİN PUNTA KAYNAKÇILAR , CNC DİK İŞLEME OPERATÖRLERİ , MESLEK LİSESİ MEZUNU VE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK , MESAİ SORUNU OLMAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ALINACAKTIR, ..

Bursa / Nilüfer Teknobara

FABRİKAMIZDA TALAŞLI İMALAT BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK; DENEYİMLİ VE DENEYİMSİZ, POLİSAJ - KAPLAMA - FREZE - PREZE - YARDIMCI PERSONEL, FABRİKA ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK TAKIM ARKADAŞLARI ALINACAKTIR,..

ŞİRKETİMİZ TÜRKİYE ÇAPINDA TOPTAN İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRMEKTEDİR. BİZİMLE MUTLU VE HUZURLU BİR İŞ ORTAMINDA ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN TERCİHEN LİSE,YÜKSEKOKUL,ÜNİVERSTE DEN MEZUN, ARAÇ KULLANA BİLEN, ÖN MUHASEBE KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN,..

Bursa / Osmangazi Aksamaz İnsan Kaynakları

OTOMOTİV SEKTÖRÜNE HİZMET VEREN FİRMAMIZIN SATIN ALMA PAZARLAMA İNSAN KAYNAKLARI MUHASEBE OPERASYON BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ VEYA YETİŞTİRMEK ÜZERE 20 İLE 45 YAŞ ARASI BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR ARANAN KRİTERLER AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN BURSAYI İYİ BİLEN ..

Bursa / Nilüfer Yalıtım Mühendislik

MS Office, Autocad programı ve Elektrik Ruhsat Projesi, Trafo Projesi ve Uygulama Projesi çizimine hakim, erkek adaylar için askerliğini yapmış, eleman aranıyor...