Bursa Personel İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Personel

Otomotiv sektöründe hizmet veren firmamızda, Üretim bölümünde görevlendirilmek üzere; *Vardiyalı, vardiyasız çalışacak, *Gerektiğinde mesaiye kalabilecek, *Erkeklerde tercihen askerliğini yapmış *Disiplinli çalışabilecek *Deneyimli veya yetiştirilmek üzere ..

Serpil Sal Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti. İş Tanımı Segem belgesi olan teknik personel aranmaktadır.çalışma yeri ofis olacaktır.İlgilenenlerin randevu alması rica olunur. İş yerimiz Korupark AVM karşısıdır. Aranan Nitelikler Başvuracak adayların SEGEM belgesi olması zorunludur. Teknik Personel..

Firmamızda gayrimenkul danışmanlığı görevinde, freelance veya parttime çalışacak elemanlar aranmaktadır. Freelance çalışma için: Özgüven sahibi, diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren En az lise mezunu Sosyal ve ikna kabiliyeti yüksek olması Yüksek ..

Bursa / Tümü Cy Akademi Sigorta

Cy Akademi Sigorta firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sigorta Teknik Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Cy Akademi Sigorta Sigorta Teknik Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Bursa / Nilüfer Baytekin Ticaret

Gayrimenkul danışmanlığı üzerine yeni açılacak firmamızda görev almak üzere, Emlakçılık yapmayı düşünen veya daha önceden bu iş kolunda tecrübe edinmiş, sorumluluk alabilecek, sabırlı ve beşeri ilişkileri kuvvetli personel aranmaktadır. Üniversite mezunu olması tercih edilecekti..

Bursa / Nilüfer Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider donuk ekmek firmasının, Carrefour, Kipa, Migros, Akmar vs. gibi marketlerde , * Donuk halde ki baget ekmek, kruvasan, simit, poğaça vs. gibi ürünlerin pişirilmesi ( fırın yardımı ile 15-20 dk. ), * Pişirilen yiyecek..

Bursa / Nilüfer Erc Kırtasiye

İşyerimiz Bursa / İhsaniye de - Bay / Bayan - Diksiyonu Düzgün - Giyimine Özen Gösteren - Deneyimli , Deneyimsiz - Ehliyet Var , Yok - Takım Çalışmasına Yatkın - İkili İlişkileri Kuvvetli - Saha da Görevlendirilecek -1500 TL Maaş + Prim + Yemek..