Bursa Tümü İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Tümü
Bursa / Osmangazi Hacihasan Ogullari

Hacıhasanoğulları dükkanına unlu mamüller ustası aranmaktadır...

Bursa / Nilüfer EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7500 personeli olan şirketimiz bünyesinde; Şirketimizin Bursa Nilüfer' Bölgesinde bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere Bay Özel Güve..

Bursa / Yıldırım Dtb Tekts. Konf. İm.

İşyerimizde istihdam edilmek üzere overlokçu bayan personel alınacaktır. SGK + Yol + Yemek mevcuttur. Yıldırım Bölgesi' de ikamet eden adayların başvuruları değerlendirilecektir...

PARKE BORDÜR ÜRETİM TESİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DENEYİMLİ ERMAK CS-36 QUATTRO FULL OTOMATİK PARKE MAKİNASI OPERATÖRÜ ALINACAKTIR. ÖZELLİKLER BURSA DA İKAMET EDEN YADA İKAMET EDEBİLECEK, ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ, DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ...

Bursa / Yıldırım Daen Tekstil

İlgili okullardan mezun olmuş. Ön muhasebe veya insan kaynakları alanında en az 1 yıl tecrübesi olan adayların adrese şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Yer: BURSA/Yıldırım/Duaçınarı..

Bursa / Osmangazi İhvan

İnternet sitemiz üzerinde satışı gerçekleşen ürünlere ait fotoğraf çekimlerinin yapılması. Çekilen fotoğrafların sitede yayınlanacak formata çevrilmesi ve fotoğraf düzenleme işlemlerinin yapılması. Hazırlanan fotoğrafların ilgili birime aktarılması. Çekilen fotoğrafların sosyal medya ortamında..

Bursa / Osmangazi Erhan Hali Yikama

halı yıkamada çalışacak sevkiyat şoförleri aranmaktadır...

Bursa / Nilüfer Gümüş Enerji

Firmamızda çalışmak üzere elemana ihtiyaç Vardır​ Seyahat engeli olmayan Diğer detaylar yüz yüze konuşmak daha iyi​ Çalışmak isteyen arkadaşlar hemen başvurabilir Ehliyeti olan..

Bursa / Gemlik Blt Temizlik Hizmetleri

Şirket bünyesinde çalışacak bayan elemanlar alınacaktır...

Bursa / Tümü Sağlık Ve Beslenme

Bilgisayar bilgisi olan, internet ve sosyal medyayı kullanabilen, ofis ve home ofis çalışması yapabilecek, part time - tam zamanlı çalışabilecek ciddi disiplinli 20 yaş üzeri bay / bayan eleman arıyoruz. Maaş 1500 - 2500 TL..