Bursa Tümü İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Tümü
Bursa / Nilüfer EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7500 personeli olan şirketimiz bünyesinde; Şirketimizin Bursa Nilüfer'de başlayacak olan bir avm projesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özellik..

Bursa / Yıldırım Tutkun Tekstil

Tekstil firmamızda çalışmak üzere usta düz makinacılar alınacaktır...

Bursa / Mustafakemalpaşa Riyam Group Yapı San Ve Tic Ltd. Şti.

Organize Sanayi bölgesinde bulunan firmamızda çalıştırılmak üzere bayan ön muhasebe elemanı aranmaktadır...

Bursa / Yıldırım Pastaş Gıda

BÜNYEMİZDE BULUNAN HAVUZBAŞI KIR DÜĞÜN SALONUMUZDA ÇALIŞACAK BAYAN SATIŞ PAZARLAMA PERSONELİ ALINACAKTIR..

Bursa / Nilüfer Datsa Reklam

Deneyimli, sekreterlik veya asistanlık yapabilecek arkadaşlarımız başvurularını beklemekteyiz. Nilufer' de ikamet eden ilk tercihimizdir...

Bursa / Mustafakemalpaşa Ezginler Hafriyat

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; ekskavatör bekoloder JCB operatörü aranıyor...

BURSA CARREFOUR AVM İÇİ TEMİZLİK PROJESİNDE ÇALIŞACAK; En az Lise mezunu, 25-45 yaş arası, Ekip çalışmasına yatkın,insan ilişkileri kuvvetli,problem çözme kabiliyetine sahip, Daha önce benzer pozisyonlarda görev yapmış, Personel sevk ve idaresini yapabilcek. Sorum..

Bursa / Nilüfer Edasel Ajans

En az 2 yıl deneyimi olan, * Photoshop, Illustrator, InDesign gibi tasarım programlarına hakim,Mac kullanabilen * Sadece grafiksel değil, fikir ve metin alanlarında da kreatif bakış açısına sahip, * Gelen revizyonları pratik bir şekilde tamamlayabilecek, * Tüm tasarım sü..

Bursa / Osmangazi Kadınca

Firmamız bünyesinde çalışacak isi bilen veya en azindan kas bıyık almayi bilip isi ogrenmek isteyen Bayan Kuaförü alınacaktır..

Bursa / Nilüfer Ridade Tuvid Tekstil

Hazır Giyim ve Mağazacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Tuvid markasının büyüyen ve gelişen organizasyonu için Kumaş ve Aksesuar Takipçisi alınacaktır. * Kumaş ve Aksesuar konusunda deneyimli, * Planlama yeteneği yüksek, * Diksiyonuna ve görüntüsüne özen gösteren,..