Bursa Tümü İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Tümü
Bursa / Yıldırım Hazer Tekstil

Firmamızın bünyesinde çalıştırılmak üzere, *Microsof Excel,Word programlarını kullanabilen, *Meslek Yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun , *Ön muhasebe bilgisi olan, *Takım çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri kuvvetli, *Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık,..

Bursa / Nilüfer Metrik Otomotiv

Bursa NOSAB‘ta talaşlı imalat sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere; -CNC Torna Tezgahı program yazma becerisi olan (Fanuc) -Talaşlı imalat alanında en az 2 yıl deneyimli, -Vardiyalı çalışabilecek, -Tercihen ovalama, pres ve index tezgahları..

Bursa / Yıldırım Irmak Bebe Konfeksiyon

Tekstil Konfeksiyon üzerine faaliyet gösteren firmamıza deneyimli makineciler alınacaktır. Bilgi için lütfen arayınız...

Bursa / Osmangazi Fatma Saç Tasarım

SALONUMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN USTA VE KALFA ALINACAKTIR. SİGORTA YAPILMAKTADIR...

Bursa / Nilüfer Bursa Kebap Evi

Türkiye genelinde 33 ilde 70 şube ile hizmet veren BURSA KEBAP EVİ Restoranlarının BURSA şubesinde çalışacak ŞUBE MÜDÜRÜ aranmaktadır. Liderlik özelliği olan, Maliyet kontrolü raporlama ve analiz becerisine sahip, Marka değerini doğru temsil edebilen ve ekibini doğru motive ..

Bursa / Osmangazi Foto Demir

bünyemizde çalıştırılmak üzere adobe programlarını aktif kullanabilen bay bayan elemanlar alınacaktır..

Bursa / Nilüfer Sude Cafe

İşinde deneyimli Döner Ustası aranmaktadır..

Bursa / Tümü EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan şirketimiz bünyesinde; Bursa ili ve ilçelerinde yer alan Banka projelerimiz için joker personel daha sonra Bankada sabit olarak çalışabilecek bay güvenlik gö..

Bursa / İnegöl Cannepe

müşreti temsilciliği ve üretim planlama yapacak,diksiyonu düzgün, iletişim kabiliyeti olan tititz çalışma arkadaşı arıyoruz..

Bursa / Nilüfer Marz Dış Ticaret

İngilizce bilen yönetici sekreteri aranmaktadır...