Bursa Tümü İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Tümü
Bursa / Nilüfer Halı Evi

şirketimiz bünyesinde çalışacak ön muhasebe tecrübesi ve bilgisi olan bayan personeller alınacaktır lütfen gerçek işe ihtiyacı olan arkadaşlar ilgilensin başvurular şahsen veyahut maille kabul edilmektedir NOT BAŞVURULARDA RESİM OLMAYAN cv ler dikkate alınmayacaktır bilgilerinize..

Bursa / Mudanya Deluxe Güzellik Salonu

Deneyimli bayan (manikür pedikür ağda)çalışacak Güler yüzlü işinde disiplinli temiz arkadaşlar aranıyor..

Bursa / Nilüfer Artı Emlak Ofisi

Satış konusunda deneyimli veya satışta uzun vadeli kariyer hedefi olan Dinamik,rekabetçi,disiplinli ve sonuç odaklı Kurumsal bir markayı temsil edebilecek niteliklere sahip İnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli Teknolojiyi takip eden Microsoft Office programlarını akti..

Butik Konfeksiyon atölyemizde görevlendirilmek üzere Mutfak / Temizlik Personeli arıyoruz. Sorumluluklar; - Atölye'nin genel temizliği, - Çalışanlara yemek yapmak (10-15 kişilik) - Çay saatlerinde çay servisi yapmak Haftasonu Cumartesi Pazar mesaimiz yoktur...

Bursa / Tümü Freeway Shoes & Bags

Yeni açılacak ve mevcut olan mağazalarımız için birlikte çalışacağımız -Yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek -Tercihen Ayakkabı ve Çanta sektöründe deneyimli , -Takım çalışması ile şubesini sahiplenerek hedeflerine ulaştırabilecek , -Dış görünüşüne önem ver..

cam üretim bölümün de çalışacak vasıflı vasıfsız eleman aranmaktadır ...

Bursa / Nilüfer Arkom Telekom

Auto cad bilen meslek lisesi veya myo mezunu B sınıfı sürücü belgesi olan personel aranmaktadır...

Bursa / Nilüfer EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7500 personeli olan şirketimiz bünyesinde; BURSA - NİLÜFER BÖLGESİNDE BULUNAN YENİ AÇILACAK AVM.PROJESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE , - ..

Bursa / Osmangazi Medikalplas Tıbbi Ürünler

GÜLER YÜZLÜ İLETİŞİM BECERİSİ YÜKSEK BİLGİSAYAR KULLANABİLEN SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR...

Bursa / Osmangazi Gül Reklam

Tabelacı aranmaktadır...