Bursa Usta İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Usta

Oto Lastik Ustaları aranmaktadır. Maaş+sigorta..

Bursa / Mudanya Prestij Mobilya

Mobilya alanında çalışacak deneyimli, tercihen bu konuda geçmiş tecrübesi b. sınıfı ehliyeti olan sorunsuz imalat ölçüsü alabilen sorunsuz iş teslim edebilen ikna kabiliyeti yüksek mobilya imalat ustası alınacaktır çalışma saatleri 08.00.18.00 öğle yemeği +pirim uygulanac..

Bursa / Nilüfer İsticlal Ltd. Şti.

MDF mobilya üretiminde çalışacak mobilya ustası alınacaktır...

Bursa / Tümü Aeb Mekanik Mühendislik

Şirketimiz havalandırma ve klima işlerinde çalışacak usta ve yardımcı elemanlar alınacaktır. Şirketimiz kurumsal firmaların (fabrikalar, işmerkezleri, üretim tesisleri...)çeşitli tip, marka ve kapasitelerde, merkezi soğutma sistemlerine, soğutma guruplarına, havalandırma sistemlerine, hassas k..

Bursa / Nilüfer Üç Açı Mutfak Tasarım

MUTFAK DOLABI İMALAT VE MONTAJ İŞİNDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR. ATÖLYE BEŞEVLER SAN.SİTESİNDEDİR. SSK + YOL + YEMEK MEVCUTTUR...

Torna ve Freze Ustası olarak çalışacak, erkek personeller alınacaktır. Müracaatlar şahsen alınacaktır. (Ataevler metro istasyonu karşısı)..

Bursa / Nilüfer Alcasis Elektronik

Elektronik güvenlik sistemleri üzerine faaliyet gösteren firmamıza montaj konusunda tecrübeli elemanlar alınacaktır...

Bursa / Orhangazi Urallar Bescar Oto Ltd. Şti

AĞIR VASITA FREN USTASI ARANMAKTADIR...

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

Firmanın kadrosunda bay personel alımı yapılacaktır. -Tek vardiya çalışma saati 8-6 ve cumartesi günleri mesai vardır. Teknik alan özellikleri; -Cnc Freeze ve Universal torna alanında usta - Makine montaj personeli -Ölçüm aletleri kullanmayı bilen -Tezgah ku..

Bursa / Nilüfer Plast Met Plastik Metal

Otomotiv sektörünü öncü kuruluşlarından olan Plast Met A.Ş bünyesinde görevlendirilmek üzere "Plastik Enjeksiyon ve Kaplama Ustası" pozisyonunda çalışacak çalışma arkadaşı arıyoruz - Enjeksiyon makinesi kullanabilen, (tercihen Krauss Maffei) - Enjeksiyon makinesi programı hazırlay..