Bursa Usta İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Usta
Bursa / Osmangazi ÖZDİLEK HOLDİNG

Alanında tecrübeli, - Tercihen Restaurant tecrübesi olan, - Bursa'da ikamet eden, - Askerlik hizmetini tamamlamış, Bay...

Bursa / Tümü Akplus

TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA UYAN, TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, HIZLI VE PRATİK OLAN GÜLER YÜZLÜ TECRÜBELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR İLGİLİ KİŞİ:SAVAŞ İNCİ 05353823516..

Bursa / Nilüfer AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv ana sanayi ve yan sanayide faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde değerlendirilmek üzere Tecrübeli Plastik Kalıp Ustası arayışımız bulunmaktadır. -- Tercihen otomotiv sektöründe en az 3 yıl deneyim sahibi, -- Konveksiyonel tezgah kullanabilen dalma erezyon dahil, -..

Bursa / Nilüfer Michelfelder Lazerteknik

Şirketimizde görevlendirilmek üzere Argon (Tiğ) Kaynakçısı alınacaktır. Sorumluluk sahibi ve dürüstlük ilkelerini ön planda tutan, en az 5 yıl paslanmaz mutfak sanayisinde tecrübe kazanmış adayların başvurularını beklemekteyiz...

Bursa / Nilüfer ÖZDİLEK HOLDİNG

GENEL NİTELİKLER -Yaş Pasta üretimi konusunda deneyimli, - Bursa'da ikamet eden, -Askerlik hizmetini tamamlamış, -Bay. İŞ TANIMI İşe alınacak aday,yeni açılacak olan Özdilek Park Nilüfer Bursa Alışveriş Merkezimizin Unlu ..

Bursa / Nilüfer ÖZDİLEK HOLDİNG

GENEL NİTELİKLER -Baklava üretimi konusunda deneyimli, -Bursa'da ikamet eden, -Askerlik hizmetini tamamlamış, -Bay. İŞ TANIMI -İşe alınacak adaylar, Bursa Alışveriş Merkezimizde faaliyette olan unlu mamüller imalathanemiz..

Bursa / Nilüfer ÖZDİLEK HOLDİNG

Bursa Nilüfer'de açılacak olan Alışveriş Merkezimizin İmalathane bölümünde görevlendirlmek üzere Unlu Mamüller imalathane sorumluları alınacaktır; - Unlu mamüller üretim süreçleri hakkında bilgi sahibi (pasta, poğaça, baklava, simit vb.) -Askerlik hizmetini tamamlamış,..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

argon kaynağı konusunda en az 3 yıl tecrübeli Kalın ve ince(hassas) malzemelerin kaynağında çalışmış askerliğini yapmış adayların başvurularını bekliyoruz kolay gelsin..

Bursa / Nilüfer T. M. S. Raf Sistemleri

Tel ve Profil konularında işinin ustası, Hızlı ve kaliteli şekilde numune ve kaynak fikstürü hazırlayabilecek, Bükme, delme, kesme, kaynak, Pres ayarı konularında usta statüsünde olan, çalışma arkadaşları aranmaktadır. NOT: Gelen arkadaşlara denem..

Bursa / Nilüfer Oriyon Ltd. Şti

İKİ ZAMANLI VE DÖRT ZAMANLI İNŞAAT MAKİNALARI ASFALT KESME,KOMPAKTÖR,PERDAH MAKİNASI ,VB MAKİNALARIN MOTOR TAMİRİ BENZİNLİ VE DİZEL MOTOR TAMİRİ REKTEFİYE İŞLERİ, TERCİHEN MEKANİK VE KAYNAK İŞLERİ ASKERLİK İLE İLİŞKİSİ OLMAYAN OTO EHLİYETLİ TERCİHEN USTA ,TEKNİSYE..