Bursa Usta İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Usta

PVC KAPI VE PENCERE ÜRETİMİNDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR ARIYORUZ..

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasında görevlendirilmek üzere Bursa'da ikamet eden Döner Ustası aramaktayız. Kalite ve hijyen standartlarına uygun ürün hazırlanmasından sorumlu, Dinamik, sorumluluk sahibi, gelişime açık, Dö..

KOLTUK DÖŞEMECİLERİ ve DİKİŞ MAKİNACILARI ARANIYOR FİRMAMIZ OFİS KANEPELERİ VE EV KANEPELERİ ÜRETMEKTEDİR TEMİZBİR ORTAMDA DOSTLUK İLİŞKİLERİ İÇERİSİNDE KALİTEYE ÖNEM VEREN BİRFİRMA YAPIMIZ VAR BU ŞARTLARA UYUM GÖSTERECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ ENAZ KONUSUNDA İKİ YIL TEC..

Bursa / Nilüfer Michelfelder Lazerteknik

Şirketimizde görevlendirilmek üzere Gazaltı Kaynakçısı alınacaktır. Sorumluluk sahibi ve dürüstlük ilkelerini ön planda tutan, en az 3 yıl iş deneyimine sahip, adayların başvurularını beklemekteyiz...

Bursa / Nilüfer Plast Met Plastik Metal

Otomotiv sektörünü öncü kuruluşlarından olan Plast Met A.Ş bünyesinde görevlendirilmek üzere "Plastik Enjeksiyon ve Kaplama Ustası" pozisyonunda çalışacak çalışma arkadaşı arıyoruz -Enjeksiyon makinesi kullanabilen, (tercihen Krauss Maffei) -Enjeksiyon makinesi programı hazırlayab..

Düz Dikiş, Overlok, Nakış makinesi kullanabilen tecrübeli makinacılar aranıyor. Çalışma Saatleri: 08:00 - 18:00 Cumartesi Pazar mesai yok...

Bursa / Nilüfer Nilüfer Uydu & Elektrik

Daire Dükkan tadilatı, arıza, çanak anten ve santral işleri yapan firmamıza tecrübeli eleman aramaktayız...

Bursa / Nilüfer Manudizayn Mobilya Ltd Şti

FİRMAMIZ KOLTUK KANEPE VE OTURMA ELEMANLARI ÜRETMEKTEDİR AHŞAP İSKELET CİLA VE DÖŞEME BÖLÜMLERİMİZ VARDIR İŞYERİMİZ NİLÜFER KÜÇÜK SANAYİ ARKASINDA BİLGİNLER CADDESİNDEDİR ULAŞIM ARAÇLARINA ÇOK YAKIN OTOBÜS DURAĞINA SADECE 2 DAKİKA MESAFEDEDİR TEMİZ BİR ORTAMDA İYİ ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ OLAN B..

Bursa / Gemlik Arkas Holding

Gemlik lokasyonunda ikamet eden, Ağır vasıta (Tır) mekanik konusunda tecrübeli, Motorlu araçlar teknolojisi alanında ustalık belgesi olan yada Endüstri Meslek Liselerinin / MYO nun ilgili bölümlerinden mezun, Mekanik aksamların arıza tespit, tamir ve bakımını yapabilecek, Ask..

Bursa / Gemlik Arkas Holding

Gemlik lokasyonunda ikamet eden, Ağır vasıta (Tır) Elektrik konusunda tecrübeli, Ustalık belgesi olan yada Endüstri Meslek Liselerinin / MYO nun ilgili bölümlerinden mezun, Elektrik-Elektronik aksamların arıza tespit, tamir ve bakımını yapabilecek, Askerlik hizmetini tamamlam..