Bursa Usta İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Usta
Bursa / Nilüfer AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv ana sanayi ve yan sanayide faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde değerlendirilmek üzere Plastik Kalıp Ustası arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER -- En az meslek lisesi mezunu, -- Tercihen otomotiv sektöründe en az 3 yıl deneyim sahibi, -- Endüs..

Bursa / Gemlik Arkas Holding

Gemlik lokasyonunda ikamet eden, Ağır vasıta (Tır) Elektrik konusunda tecrübeli, Ustalık belgesi olan yada Endüstri Meslek Liselerinin / MYO nun ilgili bölümlerinden mezun, Elektrik-Elektronik aksamların arıza tespit, tamir ve bakımını yapabilecek, Askerlik hizmetini tamamlam..

Bursa / Gemlik Arkas Holding

Gemlik lokasyonunda ikamet eden, Ağır vasıta (Tır) mekanik konusunda tecrübeli, Motorlu araçlar teknolojisi alanında ustalık belgesi olan yada Endüstri Meslek Liselerinin / MYO nun ilgili bölümlerinden mezun, Mekanik aksamların arıza tespit, tamir ve bakımını yapabilecek, Ask..

Bursa / Yıldırım İrismutfak

VAKIF MAHALLESİNDE BULUNAN ATÖLYEMİZE GRUP ÇALIŞMASINA ELVERİŞLİ KAPI MONTAJI VE KAPI İMALATI ,MUTFAK İMALATI VE MUTFAK MONTAJINDAN ANLAYAN TECRÜBELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR.TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR. SERVİS MEVCUTTUR. TERCİH EDİLECEK İLÇELER GÜRSU-KESTEL-MESKEN-YILDIRIM-ARABAYA..

Bursa / Nilüfer Electra Mühendislik

2010 Yılından beri faaliyet gösteren ve büyümekte olan firmamıza sahada çalışacak USTA ve KALFA personel arayışımız vardır. *Elektrik tesisatı montajından anlayan *Usta adaylar için ekip yönetmesini bilen * Bütün adaylar için ekip arkadaşlarıyla uyum sağlayabilecek * ..

Bursa / Osmangazi Bursa Dijital

Reklam sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirmek üzere folyo uygulama, araç giydirme, cephe folyo kaplama vb işlerde görevlendirilecek "Uygulama Elemanı" aramaktayız. Aranan Nitelikler: - Tercihen reklam ve tabela sektöründe çalışmış, - Sorumluluk sahibi, gerekt..

Bursa / Yıldırım Tamoz Forklıft

Tercihen Endüstri Meslek Liselerinin / MYO nun ilgili bölümlerinden mezun,(motor, elektrik-elektronik, mekatronik, makine, otomotiv vb) Tercihen, Forklift, İş Makineleri veya otomotiv sektöründe çalışmış, Motor, şanzıman, mekanik, Elektrik-Elektronik aksamların arıza tespit, tamir ve bak..

Bursa / Yıldırım Pasaport Pizza

17-42 yaş aralığında "Bay/Bayan" PİZZA YAPIM ELEMANI alınacaktır. Yapım konusunda eğitim de verilecektir. Bunun yanında gelen siparişleri ( telefonla veya restorana gelen müşteriler) alarak bilgisayara kaydedecek. -Diksiyonu düzgün -Hijyen ve temizlik kurallarına..

Bursa / Osmangazi Epik İnşaat

ÇEŞİTLİ ŞANTİYELERİMİZDE BURSA İÇİ KALIPTAN ANLAYAN 5 USTA VE 1 AMELE ALINACAKTIR ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 8 AKŞAM 5 FABRİKALARIMIZDA DA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÇOK SAYIDA ELAMAN ALINACAKTIR SGK YOL MAAS..

Bursa / Nilüfer Söve-San

ÖZLÜCE DE BULUNAN, SÖVE İMALAT ATÖLYEMİZDE ÇALIŞACAK TERCİHEN AZDA OLSA AUTOCAD BİLEN ATÖLYE ORTAMINDA ÇALIŞABİLECEK BAY ELEMAN ARANIYOR. ÇALIŞMA SAATLERİMİZ 08,00 -17,45 CUMARTESİ DAHİL +YEMEK+SGK+ YOL..