Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale

Psa Turizm Ve Otelcilik Ltd Şti-Villa Del Mar Otel firmasının aktif ilanlarına veya diğer Otel Personeli (Sezonluk) ilanlarına göz atabilirsiniz.Psa Turizm Ve Otelcilik Ltd Şti-Villa Del Mar Otel Otel Personeli (Sezonluk) ilanı için ..

Çanakkale / Biga Parıltım Catering

Günde 3000 kişiye yemek hizmeti veren Çanakkale - Biga'daki projemize Aşçıbaşı arıyoruz. Not: Çanakkale ve Gönen arasında ikamet edenler için servis imkanı vardır...

Çanakkale / Ayvacık Haydar Çakır Çit Sistemleri

torna tezgahında çalışacak torna ustası ekip arkadaşları arıyoruz..

Çanakkale / Tümü Aras Kargo

Kurye (ÇNKKRY) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı ..

Çanakkale / Bozcaada Nar Turizm Mimarlık

Bozcaada'da , bahçe içerisinde 5 odalı otelde çalışacak bayan eleman arıyoruz. Yapılacak işler ; kahvaltı hazırlama ve sunumu , odaların günlük bakımı , giriş çıkışlarda oda temizliği , çevre temizliği yapılması . Bahçe işlerini ( sebze dikimi , bakım, temizlik , çim sulama işlerini ) yapabile..

Kar-El Yapı Malz. Tur. İnş. Tah. Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mikser Şoförü ilanlarına göz atabilirsiniz.Kar-El Yapı Malz. Tur. İnş. Tah. Ltd Şti Mikser Şoförü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Çanakkale / Ayvacık Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Arıyor! Aranan Nitelikler Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemici, Yağcı, Kamarot, Aşçı,..