Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale
Çanakkale / Merkez HALKA GRUP

Genel Nitelikler • Çanakkale'de ikamet eden, • Kozmetik sektöründe kariyer hedefi olan, • Perakende sektöründe mağaza satış deneyimine ve kozmetik deneyimine sahip, • Makyaj yapmayı bilen, • İletişim yeteneğini ve enerjisini satışa dönüştürebilecek, • Müş..

Çanakkale / Ayvacık Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; ELEKTRİKÇİLER alınacaktır. Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yük..

Çanakkale / Tümü Gratis

İş Açıklaması Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak,..

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

ÇANAKKALE BURDA 17 AVM ŞUBEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE AŞÇI TAVA VE IZGARA ÜRÜNLERİ PİŞİRMESİNİ YAPACAK AŞÇI YARDIMCISI ARIYORUZ....

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Merch arayışındayız; Sezonluk Çalışabilecek ( Mayıs -Eylül aralığında) 20-30 yaş Bay&Bayan Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikl..

Çanakkale / Merkez Dr. Özgür Zileli Muayenehanesi

Diş hekimi muaynehanesine diş teknikeri veya yardımcısı aranmaktadır...

Çanakkale / Lapseki Çanakkale Nazar Tesisat İnşaat

Tesisat işinde çalışacak elemanlar aranmaktadır maaşlı veya götürü işler verilecektir şartlar yüz yüze gorusulecektir..

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

ZİNCİR MAĞAZALARIMIZDA GÖREV YAPMAK ÜZERE MESLEKİ TECRÜBEYE SAHİP OFİS PROGRAMLARI KULLANABİLEN SALONA HAKİM OLAN İŞİNİ SEVEREK YAPAN RESTAURANT MÜDÜRÜ ARKADAŞLAR ARIYORUZ.....

Çanakkale / Tümü Aras Kargo

Kurye (ÇNKKRY) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı b..