Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale
Çanakkale / Tümü COLDWELL BANKER TÜRKİYE

İş TanımıDünyada 108 yıldır 'aralıksız her yıl' gayrimenkul satış lideri olan  Coldwell Banker ile çalışarak iş ortağımız olmak ister misiniz? Siz de "kendi işinizi kurmak, bunu artık başarısı ispatlanmış ve yüksek kazanç sağlayan bir sektörde sıfır sermaye ile gerçek..

Çanakkale / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Çanakkale / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Çanakkale / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-50 yaş arası, - Bay / bayan,  - Asgari Lise Mez..

Çanakkale / Tümü Hürriyet Grubu

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere Çanakkale Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faaliyet..

Çanakkale / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıÇağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi olarak görev alacak, vardiya düzeninde çalışabilecek kariyer odaklı takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler En az Lise mezunu, Tercihen Çağrı Merkezi iş deneyimi olan, Var..

İş Tanımıİstanbul’da yerleşik Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra 13 Şubesi ile yaygın bir satış ağına sahip olan Şirketimizin, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Çanakkale şubelerinde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz.   -       Şubel..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; ÇANAKKALE FLO Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. ..

İş TanımıHizmet verdiğimiz hızlı tüketim sektörünün lider firması için, Satış noktalarının ziyaret edilmesi, Tanzim teşhir uygulamalarının yapılması, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, Sipariş ve alacakların kontrolünün yapılması,..

PVC DOĞRAMA İŞİNDE ÇALIŞACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR. ÜCRET+SGK+AGİ+YEMEK..