Düzce İş İlanları

Şehir: Düzce

İş TanımıÖN MUHASEBE DEPARTMANINDA GÖREV ALACAK ,TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNETEBİLİCEK,PLANLAMA VE OPERASYONEL İŞLERİ YÜRÜTEBİLİCEK,ÇOK KISA ZAMANDA A TAKIMA GİREBİLECEK SORUMLULUK ALABİLECEK,SADIK , EMİN VE İSTİKRARLI ÇALIŞMA ARKADAŞLARIAranan Nitelikler..

İş Tanımı*Depoya mal giriş ve çıkış işlemleri,*Müşteri siparişlerinin depodan hazırlanması*Depo sayım ve mal stok takiplerinin yapılması, *Yapılan işin bilgisayar ve evrak üzerinde takibin sağlanması,  Aranan Nitelikler..

İş TanımıŞirketimizin yeni almış olduğu projenin Zonguldak Karadeniz Ereğli'de bulunan şantiyesinde görevlendirilmek üzere; C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip ve en az 4 yıl şantiye tecrübesi..

İş TanımıŞirketimizin yeni almış olduğu projenin Zonguldak Karadeniz Ereğli'de bulunan şantiyesinde görevlendirilmek üzere; en az 2 yıl benzer pozisyonda şantiye deneyimli ve edüstriyel tesis sektöründe tecrü..

İş TanımıŞirketimizin yeni almış olduğu projenin Zonguldak Karadeniz Ereğli'de bulunan şantiyesinde görevlendirilmek üzere; en az 2 yıl benzer pozisyonda şantiye deneyimli ve edüstriyel tesis sektöründe tecrü..

Düzce / Tümü GRATİS

İş TanımıMüşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak,Aranan Nitelikler..

Düzce / Tümü CarrefourSA

İş TanımıAkçakoca CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünle..

İş TanımıTeşvik mevzuatlarının takip edilmesi, yatırım teşvik başvurularının yapılması ve takibi.Aranan NiteliklerAğaoğlu Şirketler Grubuna bağlı  Sanayi Grubumuzda görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mez..

Düzce / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıFındık üretimi sektöründe faaliyette olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere, Ziraat Mühendisi aranmaktadır.  Aranan Nitelikler  Üniversitelerin Ziraat Mühendisliği..

İş TanımıDÜZCE'de Tadım ve Satış Destek Aktivitesi'nde görev alacak Bayan elemanlar aramaktayız. Aranan NiteliklerEn az Lise mezunu, Tanıtım ve Satış destek aktivitesinde görev alabilecek, 11:00- 2..