Düzce İş İlanları

Şehir: Düzce
Düzce / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD 1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 1 Mayıs 2005 tarihinde faaliyetlerini Türkiye’de başlatan R..

Düzce / Tümü REALTY WORLD

İş Tanımı1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.1 Mayıs 2005 tarihinde faaliyetlerini Türkiye’de başlatan Realty World, p..

Düzce / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş Tanımı Satın Alma prosedürleri doğrultusunda sorumlu olduğu ürün kategorisinde ilgili firmalarla temas kurarak satın alma  operasyonlarını yürütmek, takibini yapmak. Fiyat, kalite ve termin performansına uygun alternatif tedarikçiler oluşturmak, tedarikçi i..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş TanımıSızdırmazlık profilleri / Weatherstrips üretimi ve satışı ile otomotiv sektörüne yan sanayi olarak hizmet vermekte olan 7429 kişilik çalışan kadrosuna sahip firmamızın Düzce fabrikasında görev alacak aşağıdaki niteliklerde takım arkadaşları arıyoruz...

HİZMET VERDİĞİMİZ FABRİKALARDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP BAY ADAYLAR ARANMAKTADIR. *ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ OLMAK *BAY ADAYLAR *DİSİPLİNLİ,ÖZGÜVENLİ,SORUMLULUK SAHİBİ *VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK Murat Bey 0539 787 01 34..

Düzce / Merkez Carpedu Bilişim

Kurumsal Satış Temsilcisi Carpedu Bilişim Düzce Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde faaliyet göstermektedir. Kendi geliştirdiğimiz Öğrenme Yönetim Sistemi uygulamamızın tanıtım ve satış organizasyonunda stratejik planlama vizyonu ile her türlü satış ve ilgili pazarlama aktivitemize katkı s..