Düzce İş İlanları

Şehir: Düzce

İş Tanımı1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın DÜZCE  – FABRİKA projemizde görevlendirilmek üzere,Aranan Nitelikler..

İş Tanımı1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın DÜZCE – FABRİKA projemizde görevlendirilmek üzere,Aranan NiteliklerAr..

Düzce / Tümü ATASUN OPTİK

İş TanımıOptik Perakende/Mağazacılık alanında faaliyet gösteren, uluslararası firmamızın Düzce'deki mağazalarında görev yapacak Mağaza Müdürleri arıyoruz   Mağaza ekibine liderlik etmek Mağaza Müdürü olarak satışta aktif rol almak Ma..

Düzce / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda görevlendirilmek üzere,  Çiftçilerin tarlalarını gps aleti ile nokta alarak sınırlarını belirleyecek, Çiftçi ile görüşmeden önce çiftçiyle tarlası ve ürünü hakkında..

Düzce / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerHızlı tüketim konusunda faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamız sponsorluğunda yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olan, 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak Eğitmen arıyoruz.  Sosyal bilimler eğitimi almış ..

Düzce / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik projesi olan 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak; sürdürülebilirliği odak noktası alarak çalışabi..

İş Tanımıurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekle..

Düzce / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında,  satışla ilgili sözleşmelerin takibini gerçekleştirerek, satışı yapılan ürün ve hizmetlerin aktivasyon ve kurulumlarının eksiksiz olarak ..

Düzce / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekleştirecek..

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında,  satışla ilgili sözleşmelerin takibini gerçekleştirerek, satışı yapılan ürün ve hizmetlerin aktivasyon ve kurulumlarının eksiksi..