Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne

EDİRNE ve ÇORLU'daki şubemizde görevlendirilmek üzere; Genel Nitelikler * .Net Framework, HTML, PHP, ASP.NET ve C# diline hakim. * ASP.Net MVC konusunda bilgili ve daha önce bir projede bulunmuş. * Web tabanlı uygulama geliştirme konusunda deneyimli.Jquery Library’sine..

Aranan Nitelikler * Üniversitelerin grafik tasarım ya da ilgili bölümlerinden mezun * Grafik tasarım konusunda en az 2 yıl tecrübeli * Kreatif yönü güçlü * Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel programlarına hakim * Takım çalışmasına uyumlu, ..

Edirne / Merkez Trakya Boru

Trakya Boru firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mobilya Ustası - Marangoz ilanlarına göz atabilirsiniz.Trakya Boru Mobilya Ustası - Marangoz ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Edirne / Merkez Bilim Osgb

BİLİM OSGB bünyesinde proje bazlı İnşaat sektöründe görevlendirilmek üzere "C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI" takım arkadaşı arıyoruz. Edirne'de yer alan GSM Operatörüne ait Veri Depolama Merkezi inşaatının belirli bir kısmının kontrolünü ve denetimlerini gerçekleştirmek amacıyla ta..

Helennora Estetik Güzellik Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Helennora Estetik Güzellik Merkezi Satış Danışmanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Edirne / Merkez Trak Kimya

BALKANLARDA FAALİYET GÖSTEREN ORGANİZASYONUMUZ İÇİN, YURT İÇİ VE YURT DIŞI SEYAHAT SORUNU OLMAYAN. ÖZ GÜVENİ YÜKSEK. BİLGİSAYARA VE SOSYAL MEDYAYA HAKİM. EKİP ÇALIŞMASINA VE YÖNETİMİNE YATKIN. TERCİHEN YABANCI DİL BİLEN VE AKTİF ARAÇ KULLANAN. ASGARİ 1.70 BOYUNDA, PREZANTABL, GİYİMİNE ÖZEN G..

Edirne / Merkez Trakya Boru

Şirketimizin Koltuk ve Kanepe İmalat departmanında, istihdam edilmek üzere; Koltuk döşeme konusunda tecrübeli, Dinamik ve azimli, Ekip arkadaşları arıyoruz. Cv lerin fotoğraflı olması önemle rica olunur...

Edirne / Merkez Ddarchitects

-Üniversitelerin satış ve pazarlama eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak - Yönetim , satış ve pazarlama kabiliyeti yüksek -Bilgisayar ve MS Office programlarını çok iyi düzeyde ve hızlı kullanabilen, - Müşteri odaklı çalışabilen , insan ilişkileri kuvvetli , özgüveni yüksek ,..

Minimum lise mezunu; - 18-45 yaş arası; - Diksiyonu düzgün, telefonda pozitif ilişki kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek; - Dinamik, enerjik, hırslı, performans odaklı; - İç motivasyonu yüksek, eğlenceli, zaman yönetimi becerisine sahip; - Öğrenmeye ve kendisini geliştirm..

Kobi Kalkınma Proje Destek Ve Yönetim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kobi Kalkınma Proje Destek Ve Yönetim Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuşt..