Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne
Edirne / Merkez Tepe Servis A.Ş

Tepe Servis A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Görevlisi / Edirne ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Servis A. Ş Temizlik Görevlisi / Edirne ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Edirne / Merkez Optimum Grup

Şirket / İş Tanımı Şirketimizde görevlendirilmek üzere ‘AKTİF SAHA SATIŞ TEMSİLCİSİ’ arayışımız mevcuttur. • Sorumlu olunan bölge içerisindeki müşterileri ziyaret etmek, • Aktif sıcak saha pazarlama ve çat kapı müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek, • Ürün ve hizmetlerin..

Edirne / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Tezgahtar ve Kasiyer için; -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, Kasap-Şarkütör-Meyve Sebze Satış Elemanı için; -Konusunda deneyimli, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Enez-Erik..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

*Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek *Diksiyonu düzgün *İletişimi kuvvetli *Sürücü (B) belgesine sahip ve AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN *İyi derecede bilgisayar ve Ms office programlarını bilen, ofis ekipmanlarını kullanımda ve raporlamalarda tecrübeli *İyi de..

Edirne / Merkez Trakya Boru

Şirketimizin Muhasebe ve Finans biriminde görevlendirilmek üzere; Tecrübeli Muhasebe ve Finans Sorumlusu aranmaktadır...

Edirne / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen Erkek adaylar için askerliğini t..

Edirne / Merkez Trakya Boru

Şirketimiz in yapı malzemeleri ve gayrimenkul departmanlarina; Satış-pazarlama faaliyetlerinde istihdam edilmek üzere; En az lisans mezunu,dinamik satış yeteneğine sahip,azimli,kararlı ve insiyatif alma yeteneğine sahip. Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, dış görünüşü ve diks..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

* Mevcut ve potansiyel müşterileri ziyaret etmek ve portföye yeni müşteriler kazandırmak, * Köy-esnaf-çiftçi ziyaretleri yaparak çiftçi esnafa araç satışı yapmak, * Belirlenmiş satış stratejileri ve satış hedefleri doğrultusunda satış sürecini planlamak ve satışları gerçekleştirmek,..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

• Üniversitelerin ilgili Bölümlerinden mezun, • Konusunda en az 3 yıllık şantiye deneyimine sahip olmak. • MS Office ve Autocad programlarını iyi düzeyde kullanabilen, • Dinamik bir ortamda, hızlı sonuç odaklı çalışabilen, takım çalışmasına yatkın, disiplinli ve dikkatli Ş..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

Metrapol Otomotiv firmasının aktif ilanlarına veya diğer Genel Müdür ilanlarına göz atabilirsiniz.Metrapol Otomotiv Genel Müdür ilanı için başvuru süresi dolmuştur...