Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne
Edirne / Merkez Trakya Boru

Edirne‘ de bulunan fabrika ve inşaat lokasyonunda görevlendirilmek üzere Bay ve Bayan Özel Güvenlik Görevlisi çalışma arkadaşı aramaktayız. Saha kadrosunda çalışabilecek fiziksel yeterliliklere sahip, Esnek çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, Vardiya düzeninde çalışma e..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

* Mevcut ve potansiyel müşterileri ziyaret etmek ve portföye yeni müşteriler kazandırmak, * Köy-esnaf-çiftçi ziyaretleri yaparak çiftçi esnafa araç satışı yapmak, * Belirlenmiş satış stratejileri ve satış hedefleri doğrultusunda satış sürecini planlamak ve satışları gerçekleştirmek,..

Edirne / Tümü DOĞUŞ ÇAY

Aranan Nitelikler: Aktif çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, İnsan ilişkileri güçlü, Kendine güvenen, Dış görünüşüne dikkat eden, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına uyumlu, Mümkünse önceden tecrübesi olan, Yüksek iletişim ve ikna becerisi olan,..

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Edirne şubesinde, İngilizce Öğretmenliği pozisyonu için; her yaş grubuyla çalışabilecek, en az iki yıl deneyimli, takım çalışmasına uygun, ilgili üniversite bölümünden mezun olmuş öğretme..

Edirne / Havsa Başarı Denizcilik

BAŞARI DENİZCİLİK Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere Elemanlar Aranıyor ! Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemici, Yağcı, Kamarot, Aşçı, Aşçı Yardımcısı,..

Aranan Nitelikler * Üniversitelerin grafik tasarım ya da ilgili bölümlerinden mezun * Grafik tasarım konusunda en az 2 yıl tecrübeli * Kreatif yönü güçlü * Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel programlarına hakim * Takım çalışmasına uyumlu, ..

Edirne / Merkez Turkcell Global Bilgi

Genel Nitelikler İyi derecede İNGİLİZCE bilen Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen Erke..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

Global bir markada görev yapmak üzere '' Otel Genel Müdürü '' aramaktayız. Nitelikler: -Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun -İngilizce dil bilgisine sahip (2.dil tercih sebebidir. ) -MS office programlarına hakim -Çalışanları hedefler doğrultusunda yönle..

Edirne / Merkez Saranel Egitim Kurumları

Saranel Eğitim Kurumları'nın Edirne Şubesi'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Rehber Öğretmen aranmaktadır. *PDR Bölümü mezunu veya Felsefe mezunu olup Rehberlik Sertifikasına sahip *Alanında Özel/Devlet Okullarından en az iki yıl deneyimli *Prezentabl, i..

Edirne / Tümü Pozitif Araştırma

Türkiye Geneli Yapılan ; Pazar (Marka) Araştırmalarında , HANE - İŞYERİ - AVM - MARKET çalışmalarında bulanabilecek ; -İkna kabiliyeti yüksek, -Diksiyonu Düzgün, -İş Disiplini Olan, -Tam Zamanlı - Yarı Zamanlı -17-35 yaş arası -Bay - Bayan..