Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum
Erzurum / Tümü FERNAS İNŞAAT A.Ş

İş TanımıGenel Nitelikler:Firmamızın üstlendiği Proje kapsamında , Erzurum'da şantiyede çalışacak 'Personel ve Özlük İşleri Uzmanı”  arıyoruz. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden  bölümlerinden mezun, Personel ve özlük iş..

Erzurum / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tü..

İş TanımıSüt Ürünleri Sektöründe hizmet veren ve sektöründe lider olan şirketimize başvuruda bulunmak istiyorsanız, bu ilan aracılığı ile özgeçmişinizi bize iletebilirsiniz. Açılan her türlü pozisyon için ayrıca veri bankasından da faydalanılmakt..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü Vestel Ticaret A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz En az meslek lisesi mezunu Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tama..

Erzurum / Yakutiye Ankabiopelet

* Bilgisayar bilgisi olup ofis programlarını (excel-word ) bilen, * Gerekli durumlarda satış bölümüne yardımcı olabilecek * Öğrenmeye açık , * Ofis içinde temizliğin yapılması tertip ve düzenin sağlanması'ndan sorumlu eleman aranmaktadır...

İş Açıklaması Denizbank, Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve A..

İş Açıklaması Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birin..

Erzurum / Tümü DOĞUŞ ÇAY

Aranan Nitelikler: Aktif çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, İnsan ilişkileri güçlü, Kendine güvenen, Dış görünüşüne dikkat eden, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına uyumlu, Mümkünse önceden tecrübesi olan, Yüksek iletişim ve ikna becerisi olan,..

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Finansbank

Şirket / İş Tanımı Finansbank’ta sizi neler bekliyor? Finansbank olarak çalışan memnuniyetinin bir kurum için en önemli değer olduğuna inanıyoruz. Kariyer yolculuğunda size destek olmak için İnsan Kaynakları uygulamalarını beklentilerinize göre oluşturuyoruz. Bu kapsamda; ..

Erzurum / Merkez Bms Group

Çeşitli projelerde çalıştırılmak üzere sabah 09:30 ile 11 30 arası 2 saatlik part time temizlik elemanları alınacaktır *maaş *sgk..