Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum
Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıTürkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 26-34 yaşları arasında, - Bireysel emeklilik satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi ola..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıTürkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 24-32 yaşları arasında, - Bireysel emeklilik satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi ola..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıTürkiyenin önde gelen bankalarının mevcut projelerinde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 26-34 yaşları arasında, - Kredi kartı saha satış ekiplerinde en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Yetkilisi olar..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen bir çağrı merkezi için 'Müşteri Temsilcileri' aramaktayız.Aranan Nitelikler- Lise mezunu, - Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş, - Müşteri odaklı, ..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz dönemsel projelerde çalışabilecek 'İnsan Kaynakları Uzmanı' aramaktayız. Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 26-34 yaşları arasında, - İşe Alım Yetkilisi olarak en az 2 yıl çalışmış, -..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıKurulduğu günden itibaren; her zaman en iyi hizmeti veren ve hedef odaklı çözümler üreten, her biri kendi alanında uzman,gelişmeleri yakından takip eden kadrosuyla 7/24 hizmet veren firmamızın bünyesinde görev almak üzere; İSG Denetim Uzmanı takım arkadaşları aramakt..

İş Tanımı23 Avrupa ülkesi ve Amerika'da 3000'i aşkın mağazamızla ayakkabı sektöründe Avrupa'nın en büyük mağazalar zinciriyiz.Deichmann sizlere güvenli bir çalışma ortamında, uygun şartlar ile kariyer fırsatı sunuyor. Modern satış sistemimiz sizleri de etkileyecektir...

İş Tanımı- Şirketimiz Teknik/ Operasyon Müdürlüğü'nde görev yapmak üzere;Aranan Nitelikler- Meslek Lisesi Elektrik/Elektronik Bölümü, tercihen MYO mezunu, - Elektronik güvenlik sistemleri alanında kendini geliştirmek isteyen, ..

Erzurum / Tümü FERNAS İNŞAAT

Aranan NiteliklerFernas İnşaat A.Ş. is seeking for an Archeologist for TANAP Project  Lot 1 (Erzurum-Kars section) with the following qualifications; University degree in Archeology, 10 years relevant..