Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Palandöken Temsilciliğinde Görevlendirilmek Üzere; ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerYüksekokullar ve Üniversitelerin Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Okul Öncesi Öğretmenliği ..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Palandöken Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere;KURUM MÜDÜR alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği, anaokulu öğretmenliği veya çocuk gelişimi 4yillik lisans bölümlerinden..

Erzurum / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıErzurum Bölge Ofisimizde görevlendirmek üzere "Depo Sevkiyat Şefi" arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler En az Lise mezunu,  Depo - Lojistik ve sevkiyat alanında deneyimli, Perakendecili..

Erzurum / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı İnşaat işleri ihale dosyası hazırlamak, İhalesi verilen İnşaat işlerinin takibi, ölçüm ve hak edişleri hesaplayacak İnşaat Teknikeri arayışımız bulunmaktadır.  Aranan Nitelikler Üniversitelerin İnşaat Tekn..

Erzurum / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıErzurum Bölge Ofimizde görevlendirmek üzere "Gıda Mühendisi" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Gıda Mühendisliği ya da Gıda Teknikerliği bölümlerinden mezun, ISO 22.000 Gıda Güv..

İş TanımıERZURUM 750 YATAKLI HASTANE VE 1200 YATAK KAPASİTELİ HASTANE ACİL SERVİSİ İKMAL İNŞAATI İŞİ KAPSAMINDA ERZURUM ŞANTİYESİNDE ÇALIŞACAK, SAHA UYGULAMALARI ve MALZEME DETAYLARI KONUSUNDA BİLGİ VETECRÜBE SAHİBİ,  PROJENİN TÜM AŞAMALARINDA AKTİF ROL OYNAYACAK ,REV..

İş TanımıERZURUM 750 YATAKLI HASTANE VE 1200 YATAK KAPASİTELİ HASTANE ACİL SERVİSİ İKMAL İNŞAATI İŞİNDE VE HEKTAŞ GRUP GAY. LTD. ŞTİ. ERZURUM ŞANTİYE BÜNYESİNDE ÇALIŞABİLECEK; Firmanın görevlendireceği projelerde proje, imalat, uygulama aşamalarında aktif olarak çalış..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin lider bankalarından birinin çağrı merkezinde çalışmak üzere “Inbound Müşteri Temsilcileri” arıyoruz.Aranan Nitelikler  - 20/28 yaşları a..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz bir projede 2 ay süre ile çalışabilecek İŞE ALIM UZMANI aramaktayız. Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 35 yaşını aşmamış, - Tercihen bankacılık, bilişim ve çağrı merkezi sektöründe deneyiml..

Erzurum / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıTürkiyenin Çağrı Merkezi sektöründe rol alan her ilinde mevcut projelerimizde çalışmak üzere; Aranan Nitelikler- Lisans mezunu, - 26-34 yaşları arasında, - Çağrı merkezi sektöründe en az 2 yıl Takım Lideri ve/veya İşe Alım Ye..