Eskişehir Uzman İş İlanları

Şehir: Eskişehir Pozisyon: Uzman

İş TanımıEskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faailiyet gösteren fabrikamızda görevlendirilmek üzere matbaa sorumlusu aranmaktadır. Aranan Nitelikler-       25-40 yaş arası Bay/Bayan -       Meslek yüksek okulu ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Eskişehir' deki Gıda, Hayvancılık ve İnşaat Sektörlerinde yer alan Grup Şirketimizde istihdam etmek üzere Eskişeşir bölgesinde ikamet eden veya edebilecek aşağıdaki yetkinliklere sahip İnsan Kaynakları Uzmanı aramaktayız...

Eskişehir / Tümü GRATİS

İş TanımıEskişehir'deki mağazamızda Mağaza Sorumlusu’na destek veren bu pozisyon için işin gerekleri ve adaylarda aranan özellikler şöyledir: İşin Gerekleri: •Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, •..

İş TanımıGenel Nitelikler: SIMTEC, yaklaşık 2500 çalışanı, merkezi İstanbul Kartal ve 2 ayrı lokasyondaki şubeleri ile sektöründe öncü firmalara hizmet vermektedir.  Binlerce kişiye prestijli iş imkanı sunarak, kariyer yolunda önemli bir basamak olmaktadır...

İş TanımıMYA Mimarlık olarak ASAŞ, Yılmaz Makine, Soudal ve Dewalt bayilikleri ile satış faaliyeti gerçekleştiriyoruz   Amacımız 2016 yılındaki Şubeleşme Projeleri ile Müşterilerine daha HIZLI, KALİTELİ ve SÜREKLİ hizmet sunmak..

Eskişehir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıEnerji sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Makine Mühendisi takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, - İyi derecede İngilizce bilen, - Solidw..

Eskişehir / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, İçim, Alpella, Çamlıca, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak, Afyon, Eskişehir ve Konya'da bulunan arazilerimizde görevlendirilmek üze..

İş Tanımı2016- 2017 Eğitim -Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ 'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren ESKİŞEHİR KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'NDA görevlendirilmek üzere ;Aranan Nitelikler- Eğitim Fakültesi İngilizce Öğ..

İş Tanımı Eskişehir Bölge Müdürlüğümüzde görevlendirmek üzere,aşağıdaki niteliklere uygun adaylar aramaktayız. Müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemek, portföydeki müşterilere ziyaretlerin gerçekleştirilmesi ve mevcut müşteri anlaşmalarının revize süreçleri..

Eskişehir / Tümü British Town Dil Okulları

İş TanımıBritishtown Dil Okulları, Eskişehir Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere, ALMANCA ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin; Almanca Öğretmenliği bölümlerinden mezun yada Alman Dili ve Edebiyatı  bölümlerinden mezun olu..