Eskişehir Uzman İş İlanları

Şehir: Eskişehir Pozisyon: Uzman

İş Tanımı İdari İşler kapsamında; yemekhane, güvenlik, temizlik, personel servisleri, firma araçları ve fabrika çevre düzeni ile ilgili faaliyetlerin sevk ve idaresinin yapılması, Şirketin OSB, Belediye ve Ticaret Odası v.b resmi kurumlar ile ilgili işlerinin ..

İş Tanımı Elektrik/Mekanik bakım ve otomasyon çalışmalarının yürütülmesinde ve yatırım projelerinde çalışmak, Mevcut sistemleri daha verimli hale getirmek için geliştirmeler yapmak, Firma dışından alınan bakım hizmetleri kapsamında (vinç, kazan, komp..

Eskişehir / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” çocuklarımı..

Eskişehir / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, Eskişehir Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faaliye..

Eskişehir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı      Enerji Sektörü adına sağladığımız hizmetleri Müşterilerimize uygun seçenekler sunarak, enerji sektöründe kalıcı ve yönlendirici rol oynamayı hedeflemekteyiz.           Geçen süre zarfında gerek İstanbul gerekse diğer illerde hem firmamız..

Eskişehir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz üretim sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.  Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,- Tercihen su ve meşrub..

Eskişehir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz üretim sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için AR-GE çalışmalarında bulunabilecek Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,..

Eskişehir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıÜrün takibi ve gerekli raporlamaları yapmak, etkin müşteri hizmetleri konusunda beraber çalıştığı ekibi bilgilendirme, yönetme ve geliştirme konusunda mağaza müdürüne yardımcı olmak, mağaza hedeflerine ulaşılmasını sağlamak ve ekibini en yüksek verimliliği sağlama ko..

Eskişehir / Tümü Tema Proje Ve Insaat

Sektörün öncü firmalarindan biri olarak, prestijli projelerimizde çalismak üzere; Eskişehir ve Ankara' da ki şantiyelerimizde çalışmak üzere, - Mevzuatlara hakim, işini benimsemiş, - Uzun soluklu çalışmak isteyen, kariyer hedefi olan, - Sorumluluk alabilen, in..