Eskişehir Uzman İş İlanları

Şehir: Eskişehir Pozisyon: Uzman

İş TanımıEskişehir Küçük Şeyler AnaokuluAranan NiteliklerÖz güvenli, Bilimsel Düşünme Becerilerine Sahip, Grup Çalışmalarında Aktif Olabilcek, Çocukları Seven,..

İş Tanımı        2000 yılında Türkiye nin ilk Özel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi olarak Uzm. Dr. Türkan Tünerir tarafından kurularak, FİZYOMER FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON MERKEZİ markasıyla 15 yıldır Eskişehirlilere ve bölgemiz halkına kaliteli sağlık hizmeti ..

İş TanımıKalite kontrol ve Kalite sisteminde görevlendirilecek personel aranmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun, Belgelendirme ürün/üretim Muayene ve Denetim konularında tecrübeli..

Eskişehir / Tümü TERGAN DERİ ÜRÜNLERİ

İş Tanımı Aylık ve dönemsel satış hedeflerini gerçekleştirmek, Satış ve mağaza karlılığını geliştirmenin yollarını araştırmak, Mağaza görsel standartlarına uygun ürünlerin düzgün teşhir edilmesini sağlamak, Ürün depo ve stok takibini gerçek..

Eskişehir / Tümü TERGAN DERİ ÜRÜNLERİ

İş TanımıŞirket prosedürleri doğrultusunda kasa işlemlerini gerçekleştirmek. Genel Müdürlük Finans Departmanı’na gerekli bilgilendirmeleri yapmak. İş alanını her zaman temiz ve düzenli tutmak. Mağazadaki ürün özelliklerini, kategorileri tanıyor o..

İş TanımıEskişehir Organize Sanayi Bölgesinde kurulu fabrikamızda Üretim Planlama bölümünde çalışabilecek Endüstri Mühendisi alınacaktır. Aranan Nitelikler-          Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun -          Ekip..

İş TanımıEskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikamızda çalıştırılmak üzere Yönetim Kurulu Asistanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler-          Meslek Yüksek Okulu veya Üniversite mezunu -          Asistanlık konusund..

Eskişehir / Tümü COLDWELL BANKER TÜRKİYE

İş TanımıGAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Coldwell Banker 3.000 i aşkın ofisi, 100.000 i aşkın Gayrimenkul Danışmanı, 108 yıllık tecrübesi ve yıllık 250 milyar dolarlık gayrimenkul satışıyla tartışmasız Dünya’nın İlk ve En Büyük Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi..

Eskişehir / Tümü COLDWELL BANKER TÜRKİYE

İş TanımıGAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, 1906 yılında San Francisco’da Colbert Coldwell ve Arthur Banker ortaklığında kuruldu. Geride kalan 108 yıllık tarihinde konut, lüks konut ve ticari gay..

İş Tanımı Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren , Ankastre Ocak,fırın ve soba imalatı yapan şirketimize Eskişehir Bölge Satış sorumlusu aranmaktadır.       Aranan Nitelikler    Üniversite Mezunu ..