Eskişehir İş İlanları

Şehir: Eskişehir
Eskişehir / Odunpazarı Boğaziçi Çağrı Merkezi

İş Tanımı Çağrı merkezimizde çalışmak üzere, müşteri temsilcileri istihdam edilecektir. Aranan Nitelikler *En az lise mezunu veya AÖF öğrenimine devam etmekte olan , *Diksiyonu düzgün, iletişim becerileri kuvvetli, *Dikkatli ve sorumluluk ..

Eskişehir / Tepebaşı Nur Apart

Yeni faaliyete geçirmiş olduğumuz apartımızda bayan (öğrenci de olabilir )diksiyonu düzgün bilgisayar kullanmasını bilen yarı zamanlı veya full time çalışma arkadaşı aramaktayız..

Eskişehir / Tümü Özgen Yapıdenetim Ltd. Şti.

Yapı denetim ve inşaat firmamızda çalışmak üzere aktif araç kullanabilen, tercihen erkek, inşaat mühendisi alınacaktır...

Eskişehir / Odunpazarı Dual Grup Müh. Tic. Ltd. Şti.

HAVLUPAN ÜRETİMİ FİRMAMIZ BÜNYESİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE VASIFLI VE VASIFSIZ PERSONEL ALINACAKTIR NOT : ŞEHİR DIŞINDAN GELMEK İSTEYENLER İÇİN YATACAK YER VERİLİR...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

Eskişehir / Tepebaşı Bayıres

Firmamızın reklam ve marka yönetimi departmanında front- end (Web tasarımı ve arayüz geliştirme) konularında, Wordpress, Joomla vs. gibi içerik yönetim sistemleri hakkında deneyimli,Web/Grafik Tasarım programlarına iyi derecede hakim(Adobe - Dreamveawer, Adobe Prohotoshop), PHP & Mysql diline hakim,..

Eskişehir / Tepebaşı Bayıres

Firmamızın reklam ve marka yönetimi departmanı için pazarlama stratejilerini bilen bunlardan herhangi birinde kendini yetkin gören müşteri portföyümüze yeni müşteriler kazandıracak saha satış danışmanı personel alınacaktır...

Eskişehir / Tepebaşı Bayıres

Firmamızın reklam ve marka yönetimi departmanında çalışacak kurum ve markaların dijital iletişimini; stratejik planlama, içerik ve tasarım yönetimi , gündem yönetimi gibi disiplinlerine hakim olarak proaktif bir anlayışla yönetilebilecek, sektör ve müşteri portföyü ile ilgili araştırma yaparak anal..

Eskişehir / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek bayan takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-30 ..

Eskişehir / Tepebaşı SOFRA GRUP