Eskişehir İş İlanları

Şehir: Eskişehir
Eskişehir / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin, Eskişehir'de bulunan HD İskender restoranında görevlendirilmek üzere Garson ve Garson Yrd. arayışımız bulunmaktadır. • Tercihen Lise mezunu, • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren,..

Eskişehir / Odunpazarı Eko-Med

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *ÜNİVERSİTELERİN KİMYA VE ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ MEZUNU BAY -BAYAN, *B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ ve AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN, *(ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİKLE İLİŞİĞİ OLMAYAN), *TERCİHEN SATIŞ KONUSUNDA TECRÜBELİ, *KİMY..

Eskişehir / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasında görevlendirilmek üzere Eskişehir'de ikamet eden Restoran Müdür Yardımcısı aramaktayız: En az 2 yıl benzer pozisyonda görev yapmış Lisans mezunu (tercihen Turizm Otelcilik bölümü) Finan..

Eskişehir / İnönü Gülel Karyakıt Dinlenme Tesisi

MARKET GÖREVLİSİ / KASİYER OLARAK ÇALIŞACAK EKİP ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

Eskişehir / İnönü Gülel Karyakıt Dinlenme Tesisi

AKARYAKIT SATIŞ GÖREVLİSİ (POMPACI) ARAMAKTAYIZ...

Eskişehir / Odunpazarı Salkın Market

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK KASİYER ALINACAKTIR ......

Eskişehir / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Eskişehir / Tümü Gratis

Türkiye’nin lider “ Kişisel Bakım Marketi” Gratis, 400’ü aşkın mağazasıyla büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor. 2009 yılında, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulan Gratis, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için ihtiyaç duyabileceği, kozmetik ,c..

Eskişehir / Odunpazarı Özel Bilge Akademi Etüt Merkezi

KURUMUMUZDA; - MİSAFİRLERİMİZE ÇAY KAHVE SERVİSİ YAPABİLECEK - BİNANIN GENEL TEMİZLİĞİYLE İLGİLENEBİLECEK - 25 - 35 YAŞ ARASI - TİTİZ, PRATİK, UYUMLU - HIZLI TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR...

Eskişehir / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 10.500 çalışanı ile günde 650.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurt içi ve yurt dışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Si..