Eskişehir İş İlanları

Şehir: Eskişehir
Eskişehir / İnönü Gülel Karyakıt Dinlenme Tesisi

KÜTAHYA 33.KM DE BULUNAN TESİSİMİZDE RESTAURANT BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE KOMİ VE GARSON ARAMAKTAYIZ...

Eskişehir / İnönü Gülel Karyakıt Dinlenme Tesisi

KÜTAHYA 33. KM DE BULUNAN DİNLENME TESİSİMİZİN RESTAURANT BÖLÜMÜNDE KEPÇECİ OLARAK ÇALIŞACAK PERSONELLER ARAMAKTAYIZ...

Eskişehir / Tepebaşı Comdata Türkiye

Çağrı merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Eskişehir lokasyonunda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip ''Özlük İşleri Uzmanı'' arıyoruz. Üniversitelerin İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi veya ilgili bölümlerinden mezun, Özlük işleri ve..

Eskişehir / Tepebaşı Yükselen Gayrimenkul

Bağlar bölgesinde hizmet veren emlak ofisimize 20-30 yaş arası bay bayan personel alınacaktır. Aranan nitelikler; ofis kurallarına ve ekip arkadaşlarına uyumlu çalışması, güler yüzlü olması, müşteri yönetimi ve pazarlama konusunda deneyimli,uzun süreli çalışabilecek bay personeller için B sınıfı ehl..

Eskişehir / Odunpazarı Rebet Tanıtım Merkezi

Şirketimizin Yeni çıkarmış olduğu Ayak Bakım ürünlerimizin tanıtım ve promosyonlu satışlarında görev alacak 17-30 yaş arası BAYAN personeller alınacaktır. Çalışma Saatlerimiz : 11.00 - 16.00 ve 18.00 - 21.00 1.750 ₺ Sabit Maaş + Prim + Yem..

Eskişehir / Sivrihisar Akçadağ İnşaat

ALTIN MADENLERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 10 YIL DENEYİMLİ ULUSLARARASI VE DIŞ TİCARET MEVZUATINA HAKİM MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR...

Eskişehir / Sivrihisar Akçadağ İnşaat

ALTIN MADENİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 10 YIL TECRÜBELİ MADEN MÜHENDİSLERİ / İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ARAMAKTAYIZ...

Eskişehir / Sivrihisar Akçadağ İnşaat

ALTIN MADENLERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 10 YIL DENEYİMLİ TOPOĞRAF ARANMAKTADIR...

Eskişehir / Tepebaşı Şahan Gıda

25 yaş üstü Kebap ve Döner işlerinde tecrübe sahibi yardımcı eleman aramaktayız. Maaş: 1750 TL SGK Haftaiçi bir gün izin Resmi tatillerde çift yövmiye..

Eskişehir / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden biri olan şirketimizin,Eskişehir'de bulunan HD İskender restoranımızda görevlendirilmek üzere Karşılama Hostesi arayışımız bulunmaktadır. En az lise mezunu, Tercihen benzer görevde tecrübesi olan, Dış görünüşüne önem veren,..