Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman
Gaziantep / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanı olduğumuz mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın depolarında görevlendirmek üzere Dönemsel/Part Time Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.   Depoya gelen ürünlerin boşaltılması, Mağazadaki veya depodaki ürün..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..

Gaziantep / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde 4857 sayılı İş Kanunu'nun 30. maddesine istinaden *Engelli Personel Çalıştırma Zorunluluğu* kapsamında görevlendirilmek üzere;   İşe alınacak olan kişiler ; Gaziantep'te bulunan FLO mağazalarımızda : Satış Danışmanı olarak görev ..

İş TanımıŞirketler grubumuza bağlı olarak ağır makine, basınçlı kaplar, cebri borular, baraj kapakları, hidromekanik teçhizatlar ve çelik imalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin, Gaziantep Başpınar fabrikasında, hidromekanik imalat ve montaj departmanında çalışabilec..

Gaziantep / Tümü VESTEL ELEKTRONİK A.Ş.

İş TanımıVestel bünyesinde açılacak olan merkez servislerde müşteri temsilcisi olarak görev yapacak, Gerekli hallerde diğer yetkili servislere kendi lokasyonlarından destek verebilecek, Günlük çağrıların takibi ve çözümlenmesi sürecinde rol alacak, Çağrı merkezinden gelen şik..

Gaziantep / Şahinbey Sürat Yapı

Toptan İnşaat Malzemeleri satışı yapmakta olduğumuz iş yerimizde malzeme sevkiyatı yapabilecek bay personel arıyoruz.Ağır işlerde deneyimli yada deneyimsiz olabilir.Tercihen Ehliyetli ağır vasıta yada hafif ticari araç kullanabilecek...

Gaziantep / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı, düny..

Gaziantep / Şehitkamil Zafer Petrol

AKARYAKIT İSTASYONUMUZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE, BAY VE BAYAN AKARYAKIT SATIŞ ELEMANLARI ALINACAKTIR. ERKEKLERİN ASKERLİK HİZMETİNİ YAPMIŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR. AYNI GÜN SİGORTA YAPILMAKTADIR.SABAH KAHVALTISI, ÖĞLE YEMEĞİ, ELBİSE VE AYAKKABI VERİLMEKTEDİR. ÜCRET DOLGUNDUR. MÜESSESEMİZDE SİGARA İÇMEK ..

Gaziantep / Tümü Bms Group

Çeşitli projelerde çalıştırılmak üzere sabah 09:30 ile 11 30 arası 2 saatlik part time temizlik elemanları alınacaktır *maaş *sgk..

Gaziantep / Tümü Tek Elektrik

Lastik zırhı satış ve pazarlama şirketimize çalışma arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler Kendine güvenen Aktif satış yapabilecek Çevresi ile iyi iletişim kurabilen Kendini geliştirebilecek arkadaşlar alınacaktır..