Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman

İş TanımıTekstil Mühendisi Yönetici Asistanı yapabilecek deneyimli  Aranan NiteliklerTekstil ve dokuma konusunda tecrübeli  ..

İş TanımıFabrika satış mağazasında tam zamanlı çalışacak satış görevlisi(online bilen)Aranan NiteliklerAskerliğini yapmış, diksiyonu düzgün tercübeli olacaktır...

İş TanımıŞirketler grubumuza bağlı olarak ağır makine, basınçlı kaplar, cebri borular, baraj kapakları, hidromekanik teçhizatlar ve çelik imalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin, Gaziantep Başpınar fabrikasında, İş Hazırlama departmanında çalışabilecek, Auto-Cad ve ç..

İş TanımıGaziantep birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, En az C sınıf ehliyetli, 35 yaşını aşmamış, Tercihen SRC Belge sahibi..

İş Tanımı  Gaziantep ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operas..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Kredi Kartı Satış Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Kredi kartlarımızın hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, onların fi..

İş TanımıGAZİANTEP/Şehitkamil'de bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Türkiye'nin önde gelen Bankalarından biri olan çözüm ortağımız için kendi bünyelerinde çalışmak üzere Banka Direkt Satış'ında yer alacak çalışma arkadaşları aramaktayız.  Şu an da alım gerçekleştirdiğimiz şehirler ..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet n..

Aranan Nitelikler          Meslek Yüksek Okulu Gıda Teknikerliği bölümünden mezun,          Tercihen gıda üretimi yapan firmalarda benzer görevde en az 1 yıl deneyime sahip,          Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gelişmiş,     ..