Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman

İş Tanımı  Türkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda inter..

İş Tanımı  Türkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda inter..

İş TanımıTürkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, 31 Ekim 2007 tarihinde kurulmuştur. Türkiye'nin en güçlü gruplarından Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. ile üç yüz yılı aşan köklü bir geçmişe sahip İngiliz sigorta d..

İş TanımıTelekomünikasyon ve Otelcilik alanlarında faaliyet gösteren şirketimizi online ortamda en iyi şekilde sunabilecek; gelişime açık, yaratıcı, özgün tasarımı ile farkını ortaya koyabilecek, web trendleri konusunda bilgili; Web programlarına, webden satış ..

İş Tanımı     Şehrin merkezinde bulunan 3 yıldızlı otelde Otelin kat temizliğinden sorumlu Odaların temizlik ve düzeninden sorumlu      "Temizlik Görevlisi" aranmaktadır.Aranan NiteliklerDaha önce otelcilik sektöründe ça..

İş TanımıGaziantepte şehrin merkezinde bulunan “City Otel” de görevlendirilmek üzere bay veya bayan  “Resepsiyonist” aramaktayız.Aranan Nitelikler 20-30 yaş aralığında bay veya bayan Resepsiyonist olarak ..

Gaziantep / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Gaziantep / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorland..

Gaziantep / Tümü ANGEN BİLİŞİM

İş TanımıBilişim sektöründe lider konumda olan Grubumuza Mağazalarda (Vatan, Bimeks, Teknosa vb.) hafta içi mağaza ziyareti yapacak, hafta sonu mağaza içerisinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip 18-25 yaş arası Promotör+Merch aranmaktadır. ..

Gaziantep / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..