Gaziantep Eleman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Eleman
Gaziantep / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı Günlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak. Şube bünyesindeki faaliyetlerin genel Şirket Sistemi doğrultusunda gerçekleştirmek; gözlem ve kontrol etkinliğini sağlamak Şube ekibine liderlik etmek Bölg..

Aranan NiteliklerAlanında deneyimli, En az ilkokul mezunu Disiplinli Sorumluluk sahıbı temizlik personeli alınacaktır.  ..

Aranan NiteliklerEn az lise mezunu, Üniversitelerin Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünden mezun,- Alanında deneyimli,- Seri şekilde bilgisayar kullanma becerisi olan, -Office programlarını kullanabilen, -Tercihen a..

Aranan Nitelikler En az önlisans mezunu, Hasta taburculuk sürecinde etkin ve verimli çalışabilecek, Özel sigortalar provizyon ve faturalandırma süreçlerine hakim, Tercihen bir özel sigorta şirketinde provizyon verme, fatura kontrol süreçler..

Gaziantep / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektörde köklü bir eğitim kurumunun Gaziantep kampüsünde görev almak üzere "Dönemsel Satış Danışmanları" aramaktayız.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, -Tercihen mağazacılık deneyimi olan, - Yaz dönemi boyunca görev a..

Gaziantep / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlan..

Gaziantep / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorland..

Gaziantep / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıEnerji sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan müşterimiz için "Saha Satış Temsilcisi" aramaktayız. En az lise tercihen MYO mezunu , Saha satışı konusunda tecrübeli , 2 aylık dönemsel olarak, istikrarlı çalışabilecek, A..

Gaziantep / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider müşterimizin depo  tesislerinde görevlendirmek üzere Forklift Operatörü arayışımız bulunmaktadır.Aranan NiteliklerForklift opeatörü olarak en az 1 yıl çalışma tecrübesi bulunan, ..

Gaziantep / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİş Gücü Desteği, Operasyonel İK Yönetimi, Depo Yönetimi, Ara Lojistik Hizmetleri, Katma Değerli Hizmetler, Dönemsel Eleman Temini, İnsan Kaynağı Yönetimi ve Süreç Yönetim hizmetleri sunan şirketimiz kırk ayrı lokasyonda ve sekiz farklı ilde lojistik depolama, operasy..