Gaziantep Uzman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Uzman

İş Tanımıalanında deneyimli•Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden, yöntem teknik ve teknolojilere hakim•Hasta ve hasta yakını memnuniyetine önem veren•Sorumluluk sahibi•İletişim ve koordinasyon yeteneği güçlü•E..

Gaziantep / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız Enerji sektörünün lider firması için Kurumsal Satış Elemanı aramaktayız. İş tanımı          Hedef Müşterilerin kullanımlarını tespit edip, kendileri için en uygun kampanyayı sunmak,..

İş TanımıŞirketler grubumuza bağlı olarak ağır makine, basınçlı kaplar, cebri borular, baraj kapakları, hidromekanik teçhizatlar ve çelik imalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin, Gaziantep Merkezdeki Teknik Ofiste çalışabilecek, Proje Malzeme Metrajları çıkar..

İş TanımıŞirketler grubumuza bağlı olarak ağır makine, Hidromekanik ve Elektromekanik Ekipmanlar (Salyangoz, Draft Tube, Pit Liner, Stator Frame, Distribütör, Sürgülü ve Konik Vanalar), Cebri Borular, Baraj Kapakları, Rüzgar Kuleleri, Basınçlı Kaplar, Buhar Türbini Şaseleri v..

İş TanımıŞirketler grubumuza bağlı olarak ağır makine, basınçlı kaplar,cebri borular, baraj kapakları, hidromekanik teçhizatlar ve çelik imalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin, Gaziantep Merkez ofis bünyesinde, Muhasebe departmanında çalışabilecek,ekip çalışmasına y..

İş TanımıŞirketler grubumuza bağlı olarak ağır makine, basınçlı kaplar, cebri borular, baraj kapakları, hidromekanik teçhizatlar ve çelik imalat sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin, Gaziantep Başpınar fabrikasında, hidromekanik imalat ve montaj departmanında çalışabilec..

Gaziantep / Tümü VESTEL ELEKTRONİK A.Ş.

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL TİCARET A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz Dayanaklı tüketim malları satış sonrası hizmetler bölümünde çeşitli kademelerde..