Gaziantep Uzman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Uzman
Gaziantep / Tümü EUREKO SİGORTA

İş TanımıGüneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü'müze bağlı olarak sigortacılık hizmeti verdiğimiz Garanti Bankası müşterilerine Eureko Sigorta ürün ve hizmetlerinin aktif satışının yapılması, müşteri ilişkilerinin memnuniyetini / kalıcılığını sağlayacak şekilde yürütülmesinden sor..

İş TanımıBilgi İşlem Müdürüne bağlı olarak yazılım alanında çalışılacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden mezun Uygulama ve geliştirme alanında minimum 4 yıl tecrübeli, Nesne y..

İş TanımıYönetim Kurulumuzun iş sürecini hızlandırıcı ve koordine edici her türlü çalışma ve faaliyetlerde destek verecek, aşağıdaki görev tanımını gerçekleştirmek üzere “Yönetici Asistanı” alınacaktır.   -Bağlı bulunduğu Yöneticin..

İş TanımıOba Makarnacılık San ve Tic A.Ş. bünyesinde Lojistik ve Sevkiyat bölümünde “Sevkiyat Sorumlusu” olarak çalışacak aday aramaktayız.Aranan Nitelikler   MYO veya Lisans mezunu,     En az 5 yıll..

İş TanımıOba Makarnacılık  A.Ş.nin ,Gaziantep’te bulunan fabrikasında Kurumsal İletişim Direktörü'ne bağlı olarak çalışacak  “Kurumsal Pazarlama Sorumlusu”aramaktayız.            Markamızın Türkiye genelinde iç..

İş Tanımı Sipariş aşamasından yüklemeye kadar bütün siparişlerin takibinin yapılması, Sözlü ve yazılı müşteri ile iletişimin sağlanması, Alınan sipariş ve numune taleplerinin takibinin yapılması, Müşteri ile firma arasında bilgi akışının sa..

İş TanımıGaziantep’te bulunan  Oba Makarnacılık A.Ş. bünyesinde görevlendirilmek üzere” Elektrik Elektronik Mühendisi” aramaktayız.Aranan Nitelikler • End. Meslek Lisesi  / MYO / Üniversitelerin Elektrik Elek..

İş TanımıGaziantep’te bulunan Oba Makarnacılık A.Ş. bünyesinde görevlendirilmek üzere “ Makarna Pres Ustası ” aramaktayız.Aranan Nitelikler• Tercihen Lise mezunu, • Makarna sektöründe 10-15 yıl arası Pres bölüm..

İş TanımıGaziantep’te bulunan  Oba Makarnacılık A.Ş. bünyesinde görevlendirilmek üzere “ Makarna Paketleme Vardiya Ustası ” aramaktayız.Aranan Nitelikler• Tercihen Lise mezunu, • Makarna sektöründe 10-15 yıl ar..

İş TanımıTürkiye’nin önde gelen Mühendislik ve Müşavirlik Firmasının Üst Yapı Kontrollük Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklerde personel aranmaktadır:Aranan Nitelikler Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümlerin..