Gaziantep Uzman İş İlanları

Şehir: Gaziantep Pozisyon: Uzman

İş Tanımı  Gaziantep ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube iç..

İş TanımıGaziantep birimlerimizde, Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirmek üzere takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler Minimum Lise Mezunu, MS Office ve diğer ofis araçlarını iyi derecede kulanabilen, ..

Gaziantep / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş, Gaziantep Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere  Sebze Meyve Satınalma Uzmanı aramaktadır. Pozisyon il..

Gaziantep / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş. Gaziantep Şube Müdürlüğü'nde görevlendirmek üzere Satış Destek Uzmanı aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uyg..

Gaziantep / Tümü TRİBAL SAHADA PAZARLAMA

İş Tanımı Müşterilerin "Bireysel Bankacılık” ürünleriyle ilgili olarak bilgilendirilmesi ve tanıtımı Potansiyel satış noktaları ve müşterilerin belirlenmesi Bu noktalara müşteri ziyaretleri gerçekleştirilmesi Aranan Nitel..

İş TanımıMİSDENT - www.misdent.com.tr   GAZİANTEP ilimizde firmamızın ürün ve organizasyonlarının tanıtım, pazarlama, satış ve servis faaliyetlerinin yürütülmesi. Müşteri ziyaretlerinin yapılarak, müşteri iliş..

Aranan NiteliklerSanko Tekstil İşletmeleri Gaziantep lokasyonunda görevlendirilmek üzere, -Endüstri Mühendisliği veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden mezun,-İnsan Kaynakları (Seçme Yerleştirme, Performans Değerlendirme, Eğitim Yönetimi..

İş TanımıEEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri, binaları güvenli ve konforlu yapan elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin otomasyonunda uzmanlaşmış bir mühendislik firmasıdır. 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de ve yurt dışında üstlendiğimiz yangından korunma, güvenlik ve..

Gaziantep / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıŞirket Tanımı: Dünya markalarının Türkiye Distribütölüğünü yapmakta olan Şirketimizde görevlendirlilmek üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde görevlendirilmek üzere Cilt Uzmanları arıyoruz. ..

İş TanımıTürkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA Giyim San. A.Ş’nin İstanbul’daki Genel Müdürlüğün'de görevlendirilmek üzere dinamik ve çağdaş, sorumluluk almayı ve ilerlemeyi ilke edinmiş, insan ilişkilerinde baş..