Gaziantep İş İlanları

Şehir: Gaziantep
Gaziantep / Şehitkamil Flament Tekstil San Ve Tic Aş

FİRMAMIZDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ELEMANLAR ALINACAKTIR...

Gaziantep / Şehitkamil Flament Tekstil San Ve Tic Aş

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE POLİP (BCF) VE BÜKÜM ELEMANLARI ALINACAKTIR...

Gaziantep / Şehitkamil 2a Yapı İnşaat Taah Nak. Ltd. Şti.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ŞANTİYE DENEYİMİ OLAN PROJE MÜDÜRLÜĞÜ YAPABİLECEK İNŞAATI SORUNSUZ YÜRÜTEBİLECEK İŞİNE HAKİM DİSİPLİNLİ İNŞAAT MÜHENDİSİ ARIYORUZ...

Gaziantep / Şehitkamil Bereket Havalandırma Ltd. Şti

-Karataşda açılan tekstil ofisimize bayan eleman alınacaktır. -Satış depertmanı olarak değerlendirelecektir. -Aylık brüt maaşı asgari ücrettir. -Sigortası dahildir. -Çalışma saatleri ise 08:00 - 19:30 ' dur...

Plastik Ambalaj sektöründe shrink,palet örtüsü,streçhood,çöp torbası,torba üretimi yapan firmamızda Satış ve Pazarlama departmanına çalışmak üzere takım arkadaşı arıyoruz. Ambalaj sektöründe benzer bir görevde en az 4-5 yıl tecrübeli Müşteri portföyü olan ve mevcut portföyü yönetebilece..

Gaziantep / Şahinbey Firma Adı Gizli

Bilintur Catering Centre bünyesinde Gaziantep 4. Sanayi Bölgesinde Yer Alan Projemizde “Kepçeci” olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. • En az ilköğretim mezunu, • Tercihen hijyen eğitimi sertifikası olan, • Toplu yemek üretiminde ve yemek dağıtımında en a..

Gaziantep / Şehitkamil Firma Adı Gizli

Bilintur Catering Centre bünyesinde Gaziantep/Şehitkamil 4. Organize Sanayi Bölgesinde yer Alan Projemizde “Aşçı Yardımcısı” olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. - Toplu yemek üretiminde deneyimli. -Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabi..

Gaziantep / Şahinbey Mental Hızlı Okuma Kursu

Kayıt işlemleri ile ilgilenecek bayan personel aranmaktadır...

Gaziantep / Şahinbey Mental Hızlı Okuma Kursu

Satranç öğretmeni aranmaktadır...

Gaziantep / Şahinbey By Çiçekçi Dükkanı

Çiçekçi dükkanımızda çalışacak bayan eleman alınacaktır...