Gaziantep İş İlanları

Şehir: Gaziantep
Gaziantep / Şehitkamil Kaysa Sera Group

Yönetici Asistanı aranmaktadır...

Gaziantep / Şehitkamil Kaysa Sera Group

Sekreter aranmaktadır...

Gaziantep / Tümü Doğan Çanta

GENEL NİTELİKLER • Tercihen Üniversite mezunu, • Sektörde tecrübe sahibi, • 'Mağaza Yönetimi' konusunda deneyimli, • Esnek çalışma saatlerine ve Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, • Görsel ve vitrin sanatlarını uygulayabilecek, • Nebim & Winner & W3 mağ..

Gaziantep / Şehitkamil Ateşsönmez Kimya A. Ş.

Fabrikamızda çalıştırılmak üzere ; Deneyimli, Gaziantep'te ikamet eden vardiyalı çalışabilecek Kimya mühendisi alınacaktır.Başvuruları buradan yapmanız rica olunur...

Gaziantep / Şehitkamil FMS TESİS VE YÖNETİM HİZMETLERİ

Gaziantep Süperpak fabrikasına yolma işinde çalışacak 25-40 yaş arası bay personel Asgari ücret En az ilkokul mezunu Yemek ve Servis İletişim : Gülseren durmaz 0530 961 50 71..

Gaziantep / Şehitkamil Maviyunus Lojistik Ve İk Hizmetleri

GAZİANTEPDE KARGO FİRMASINDA 19-45 YAŞ ARASINDA (ŞAHİNBEY-ŞEHİTKAMİL-KAHVELİPINAR MAH-75 YIL MAH-60 YIL MAH-KONAK MAH-DÜZTEPE MAH-DÜZTEPE-SU DEPOSU-İTFAİYE-GÜNEŞ MAH-HOŞGÖR MAH-KARAYILAN-KALYON KAVŞAĞIN ) DA İKAMET EDEN VASIFSIZ BAY VE BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR-MAAŞ+SGK+YEMEK+SERVİS-BAŞVURULAR O..

Gaziantep / Şehitkamil Dreamon Gelinlik

Şirketimiz muhasebe bölümünde; Ön muhasebe işlemlerini yürütmek, Cari hesap, Stok, Fatura, Mutabakat, Bankalar, Mal alımı, Personel Özlük işlerinin takibini yapmak üzere EN AZ 10 YILLIK DENEYİMİ OLAN MUHASEBE MÜDÜRÜ aranmaktadır. Başvurularınızı eleman.net üzerinden g..

Gaziantep / Şehitkamil Plastcolor Plastik

Üretimde çalıştırmak üzere eleman alınacak..

Gaziantep / Şehitkamil Karan Yapı A. Ş.

YEMEK VE TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAK ELEMAN ARANIYOR , TELEFON VE ÇAY İŞLERİNE BAKAN YARDIMCI PERSONELİMİZ VARDIR , TEMİZ YEMEK VE TEMİZLİK İŞLERİNE BAKABİLECEK PERSONEL ARANMAKTADIR...

Gaziantep / Şehitkamil Erler Mobilya Alfemo Bayi

ALFEMO MOBİLYA MAGAZAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SATIŞ VE MOBİLYADA DENEYİMLİ BAYAN ELAMAN ARIYORUZ...