Gaziantep İş İlanları

Şehir: Gaziantep
Gaziantep / Şehitkamil Karan Yapı A. Ş.

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK ÇAY VE TELEFON İŞLERİNE BAKABİLECEK PERSONEL ARANMAKTADIR , YEMEK İŞLERİNE BAKAN AYRI BİR PERSONELİMİZ BULUNMAKTADIR. ASİSTAN MANTIĞINDA ÖĞRENİME AÇIK, ÇAY , TELEFON VE MÜŞTERİLERE ÖN KARŞILAMA YAPABİLECEK PERSONEL ARANMAKTADIR. ÖN GÖRÜŞMEYE GELMEDEN ÖNCE CV VE FOTOĞRAF GETİRİLM..

Gaziantep / Şehitkamil Sistemli Avm

MANAV SORUMLUSU; En az ilkokul mezunu, Alanında en az 2-5 yıl deneyimli Dikkatli ve işinde titiz, İletişim becerisi gelişmiş, Müşteri memnuniyetine önem veren, Dinamik ve yoğun çalışma saatlerine uyabilecek, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en ..

Gaziantep / Şehitkamil Sistemli Avm

Gıda sektöründe tecrübeli “Mağaza Müdürü” aramaktayız; - Mağaza ve ekip yönetimi konusunda deneyimli - Personel idaresi, ürün yönetimi, mağaza görsel düzeni konularında tecrübeli - Stok yönetimi konusunda deneyimli - Liderlik özelliklerine sahip, ekibini yönlendi..

Gaziantep / Şehitkamil Özdal Mühendislik

DOĞALGAZ VE İNŞAAT MALZEMELERİ DENEYİMİ OLAN (BİLGİSİ) SRC BELGELİ BÜYÜK ARAÇ KULLANABİLECEK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI BAŞVURUDA BULUNABİLİR...

Gaziantep / Nizip Deniz Tarım Ürünleri

Şirketimizin Nizip'deki fabrikasında görevlendirilmek üzere; Muhasebe elemanı aramaktayız Genel Nitelikler M.Y.O veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Alanında en az 2 Yıl tecrübeli ve iyi bir ön muhasebe bilgisi olan, Disiplinli, analitik düşünce yapı..

Gaziantep / Şehitkamil Özpaş Gıda

Bayisi bulunduğumuz "Kent, Nestle, Hayat su ve Torku" firmalarını temsil edebilecek uzun vadeli çalışabileceğimiz aşağıdaki koşulları taşıyan; * Pazarlama konusunda en az 2 yıl tecrübeli, * İkili ilişkileri kuvvetli, * İkna kabiliyeti yüksek, * Görüntüsüne önem ve..

İş yerimizde çalıştırılmak üzere tercihen üniversite mezunu ön muhasebe yapabilen bay-bayan personel arıyoruz. www.yakutyapi.com dan insan kaynakları bölümünden başvurabilirsiniz...

* Mardin - Gaziantep - Şanlıurfa - Diyarbakır- Batman - Siirt - Adıyaman Bölgelerine hakim ve bu bölgelerde çalışabilecek * Satış Ekibini Kurarak Koordine edebilecek, Bölge temsilcisi olarak çalışacak, * Kendine güvenen, * Tercihen E-Ticaret konusunda bilgili * İnsan İlişkil..

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere çivi ustası aranmaktadır. . Kalacak yer, yol, yemek vb... ihtiyaçlar şirket tarafından karşılanacaktır...

Gaziantep / Şehitkamil Elit Mühendislik

Doğalgaz Tesisatı Alanında Hizmet Veren Firmamızın GAZİANTEP Şubesinde Görevlendirilmek Üzere; *Yetkili Gaz Dağıtım Firması Yetki belgelerine Sahip, Sektöründe Deneyim Sahibi, *Ehliyeti olan Aktif Araç Kullanabilen, *Askerlik Görevini Tamamlamış, *Organizasyon Beceril..