Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
Sivas / Merkez Method Research Company

Genel nitelikler: En az lise mezunu tercihen meslek yüksek okulu mezunu, 18 - 27 yaş arası, Takım çalışmasına yatkın, iletişim kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Mutlaka güler yüzlü, İkna kabiliyetine güvenen, pozitif, Sivas'ta ikamet eden, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Pozitif Araştırma

Türkiye Geneli Yapılan ; Pazar (Marka) Araştırmalarında , HANE - İŞYERİ - AVM - MARKET çalışmalarında bulanabilecek ; -İkna kabiliyeti yüksek, -Diksiyonu Düzgün, -İş Disiplini Olan, -Tam Zamanlı - Yarı Zamanlı -17-35 yaş arası -Bay - Bayan..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Metta Estetik

- DİKSİYONU DÜZGÜN GÜLER YÜZLÜ, - İŞ DİSİPLİNİ OLAN, - SAHA ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLECEK, -EN AZ LİSE MEZUNU, - PART TİME VEYA FUUL TİME..(ÖĞRENCİ OLABİLİR) - BAKIRKÖY VE CİVARI İKAMET EDEN, - BAY BAYAN ANKETÖRLER, MAAŞ+PRİM+YOL+YEMEK i..

İstanbul Anadolu / Tümü Bordo Araştırma

İSTANBUL ANADOLU ve AVRUPA Yakasında tüm ilçelerde devam eden projelerimize • 18-60 yaş arası • Sahada aktif olarak çalışacak • Belirtilen mağaza önünde giriş çıkış yapanlar ile görüşebilecek • Dikkatli ve düzenli çalışmayı seven • İş disiplini olan • Diks..

İstanbul Avrupa / Avcılar English Park Dil Okulu Avcılar Şubesi

AVCILARDA BULUNAN DİL OKULUMUZA - SAHADA AKTİF OLARAK ÇALISABİLECEK - KILIK KIYAFETİNE ÖZEN GÖSTEREN - DİKSİYONU DÜZGÜN - İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK - TAKIM ÇALISMASINA AYAK UYDURABİLECEK - BROŞÜR DAĞITIM ELEMANLARI ALINACAKTIR. AVCILAR CİVARINDA İKAMET EDENL..

Kayseri / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Şişli Bulgu Araştırma

avrupa yakası mecidiyeköyde ürün testlerinde çalışacak deneyimli deneyimsiz anketörler aranıyor iletişim nesrin hanım 5432807817..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bulgu Araştırma

anadolu ve avrupa yakasında ürün testlerinde çalışacak deneyimli deneyimsiz anketörler aranıyor ücret dolgundur .iletişim sevim hanım 5303822556..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Esteasia

esteasia medical estetik polikliniğimize satant başında broşür dağıtmak için maaş + primle çalışacak bay bayan anketör alınacaktır tam zamanlı veya yarı zamanlıda olabilir..

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog Araştırma

22 Yıldır Araştırma Sektöründe faaliyette olan Saha Veri Toplama Şirketi Diyalog Araştırma, Uluslararası bir markanın proje çalışmasında görev yapacak BAY / BAYAN ekip arkadaşları arıyor. Aranan nitelikler: - En az lise mezunu - Kişisel bakım ve görüntüsüne özen gösteren..