Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
İzmir / Konak İvme Araştırma

Uluslar arası partnerlerimiz ile yaptığımız pazar piyasa araştırmaları , reklam test, marka imaj vb. yöndeki saha çalışmalarımızda ofis dışında aktif olarak çalışacak TECRÜBELİ takım arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Tümü Method Research Company

Min. orta okul/Lise mezunu , Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 23_55 yaş arası bay ve bayan adaylar aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Avcılar Ab Marka Produksiyon

FABRİKAMIZIN ÇAĞRI MERKEZİNDE DEĞERLENDİRİLECEK, SATIŞ VE KARGO TAKİBİ KONUSUNDA DENEYİMLİ, 1-DİKSİYONU DÜZGÜN 2-DİSİPLİNLİ VE ÇALIŞMA AZMİ OLAN 3-EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU AVCILAR VE CİVARDA OTURAN BAYAN ELEMAN AILINACAKTIR. MÜRACAATLAR BU SİTEDEN ONLİNE OLARAK YAPILMA..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Matris Research Saha Hizmetleri Aş

Bilinen markalar hakkında tüketici davranışlarını alışkanlıklarını ölçmek üzere yaptığımız saha araştırma çalışmalarında, anket yapmak için görev almak üzere; • 18- 35 yaşlarında • Diksiyonu düzgün • Hızlı ve etkili iletişim kurabilen • Gülümsemeyi bilen, • Bilgisayar/T..

İstanbul Avrupa / Tümü Bulgu Araştırma

saha araştırması yapan şirketimizde fulltıme çalışacak ev ve işyerlerinde anket yapabilecek -Diksiyonu düzgün,İş disiplini olan,İkna kabiliyeti yüksek,Bay - Bayan, 17-45 yaş arası çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır. çalışmak isteyen arkadaşların(5545820426)nolu telefondan r..

İstanbul Avrupa / Şişli Elit Araştırma

Elit Araştırma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Anketör ( Saha Araştırmacısı ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Elit Araştırma Anketör ( Saha Araştırmacısı ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Nisan Ajans Reklam Organizasyon

Hizmet verdiğimiz Firmalar adına Ulusal ve yerel marketlerde yada açık alanlarda ürün tanıtımı tattırımı yapabilecek tercihen üniversite öğrencisi fiziği ve diksiyonu düzgün kendine güvenen iletişim becersisi yüksek çalışma arkadaşları arıyoruz....

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler A-Plus Araştırma

Türkiye genelinde yapılan gizli müşteri ve saha anketleri için çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyulmaktadır....

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Bursa Binom / Adal Araştırma

verilen eğitime göre belirli mağazalara ziyaretler yapılarak çalışılacak bay ya da bayan 17-45 yaş arası part veya ful time çalışma arkadaşları arıyoruz...

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler A-Plus Araştırma

Türkiye Genelinde Yapılan Gİzli Müşteri Araştırmalarında Çalışma Arkadaşlarına İhtiyaç Dutulmaktadır....